just for fun!

TA DE INTE PERSONLIGT.
A) Ta fram mobilen och gå in på kontakter
B ) Håll inne neråt knappen en stund o sen släpp
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna!

Jag heter: Weronica Lindberg
Jag gillar: Stefan Fastborg
Jag hatar: Cristian Säfström
Jag är kåt i: Rebecca Stål
Jag är verkligen super kär i: Pappa
Snyggast i världen: Marie Persson (syrran, haha.)
Äckligast i världen: Magdalena Strandh
Muppigast i världen: Jenniffer Aarrekangas
Tråkigast i världen: Erica Edlund
Jag ska satsa på: Cenny/stan
Bästis: Pia/sthlm
Jag vill ha sex med: Nicho
Hatar jag mest: Magnus Tolf
Jag har en hemlighet med: Julla
Skäms jag mest över: Jessica
| | Kommentera |

Första praktikdagen!

Imorse var jag verkligen hur trött som helst, det gick jätte svårt att somna inatt just eftersom man vänta på dygnet helt och hållet nu när man haft lov. Eftersom jag steg upp klockan 13.00 igår så var det inte tvärlätt att somna på kvällen i tid heller. Dessutom vid 01.30 på natten så blev jag jätte hungrig, så jag var tvungen att gå & hämta mat, tjockis jag vet. Sen så spelade jag snowboardspel på syrrans telefon och kände mig allmänt töntig. Somnade väl strax före halv tre någon gång. Sen var det upp tidigt, tog mig upp vid sju tiden och vid åtta började jag & mamma promenera ner mot skolan. Idag var ju min första praktikdag så vi följdes åt , mamma jobbar ju på dagis och jag ska hålla till i 3-4:an i veckan som jag sa igårkväll. Morgonen var lugn och det var trevligt att träffa alla små söta barn, och gamla lärare. Efter kort rasten var det dags för sagostund, och naturligtvis var jag tvungen att läsa för allihopa, men det var rätt mysigt ändå. Under dagen så hjälpte jag till med matte för barnen och sjöng med dom på deras musik och rättade matteböcker, I TVÅ TIMMAR. ( Det var värdelöst tråkigt ) . Jag kom hem vid fyra idag, och gudarns vad trött jag var då alltså, det tar på krafterna alltså. Slängde ihop lite mat & kollade på tv. Under kvällen som gått så har jag duschat, fått fotmassage av mamma och kollat på tv. Strax  ska jag gå i säng, jag ska ta med alla barnen till vindeln imorgon eftersom dom ska ha slöjd, blir lite kul att träffa kompisarna igen efter lovet.
Så, ta hand om er allihopa.
Tack & adjö, puss.

Min stackars lilla mia fick magsjuka idag, hoppas hon kryar på sig snart så jag får umgås med henne utan att vara rädd för att bli smittad. Längtar tillbaka till sommarn & värmland med henne! Minnen för livet älskling.
Våran vardag | | Kommentera |

oth & hårfärgning

Idag steg jag upp vid ett tiden, pappa kom in på rummet redan vid tolv och försökte få liv i mig men jag var helt död. Jag & sara låg inne på mitt rum och kollade på film i natt så det blev inte läggdags förens vid halv fyra för våran del. Min systerdotter Hanna fyllde 5 idag, skulle egentligen på kalas men jag hade ingen ork överhuvudtaget, lite små elakt av mig kanske. Men kanske lika bra att stanna hemma än att vara en osocial tråkig moster inför hennes dagiskompisar, eller? Man måste ju göra bra intryck. Hur som helst så har det varit en väldigt lugn & slapp dag. Jossan kom hit vid tre tiden ungefär, vi gjorde i princip ingenting alls. Men klockan sex började ju oth, jag förstår inte hur besatt man kan vara av en tv-serie egentligen, det är ju sjukt. Direkt efter oth så färgade vi mitt hår, mamma köpte två paket hårfärg åt mig i vindeln innan dom kom hem. Kletigt & bra, blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Blev lite färg över så vi färgade saras underhår också. Ska ta och gå i säng någorlunda tidigt ikväll för min praktik börjar imorgon, jag ska vara i 3-4:an i min gamla lågstadieskola, kan bli rätt trevligt att komma tillbaka ivf. Dessutom slutar ju barne 13.00 några dagar i veckan, det betyder alltså rätt slappa praktik dagar för mig, lovely!
Take care! Godnatt & en stor blöt puss!
                                         
Våran vardag | | Kommentera |
Upp