2 dagar i Bastusel.

Ja, då har man varit två dagar i Bastusel hos syster yster och hennes familj. Det är alltid så mysigt att vara där, men tiden får så förbannat fort. Jag förstår inte, varje morgon är allting superstressigt även fast vi har nästan 40 minuter på oss. Och jag hinner göra mig klar på en kvart hemma, i nästan lugn & ro. Samma sak är det när man kommer dit efter skolan, då är det rätt snabbt middag, sen drar vi iväg till hästarna, duschar, tittar på tv, godnatt! Hur som helst så har dom skaffat en till häst, charlie. Jag och Julia for ut igårkväll, jag på camomill & julia på charlie, riktigt mysigt faktiskt. Men det är lite obehagligt att rida omkring när det är så förbannat mörkt ute, man ser ju i princip ingenting alls! Måste faktiskt säga att camomill är perfekt för mig att rida, hon lyssnar på minsta lilla jag gör, hon gör saker före jag ens hunnit tänka tanken själv, så sjukt skönt för mig som inte är någon bra ryttare, haha. Charlie däremot är väldigt känslig mot allt, tur att julia är erfaren. Irriterande hur hon kan vara så jätte mycket bättre än mig när jag ändå är 4 år äldre? aja,  träning är det som gäller. Hur som helst så fick jag tillbaka mitt spanska prov idag, jag fick VG, kändes riktigt skönt faktiskt för det var ett himlarns svårt prov. Dessutom har jag & mitt mentor pratat ut och jag har fått bort klumpen i magen jag haft dom senaste veckorna, känns jätte bra verkligen. Jag är ledig från skolan imorgon, alla nior har komp ledigt, lovely!
Fast jag ska dock jobba klockan 15.00, men jag får sovmorgon ivf!

På lovet ska jag försöka hinna träffa micaela, hello, nattalie, det känns som det är måsten alltså.
Jag ska jobba för den delen också, tjäna lite pengar & betala igen skulder.
Halloweenfirande, myspys. Eller vad säger ni tjejer?
Jag önska jag var 18, då kunde jag ta mig in på hotellet imorgon på rockkvällen och dricka öl, men nu är jag dessvärre lite för liten.

Dessutom har jag hittat världens finaste låt, jag lyssnar på den jämt & ständigt.

Another day.
I loose direction.
Memories of yesterday, they call.
Keeps me feeling small.
I use to feel, the sweet conviction.
Now I walk to crucifixion.
Please, won't you catch me when I fall.
But I can't take the screaming anymore.
Still, there's nothing like your kisses, I recall.

You know I'm trying, denying.
That you don't love me anymore.
You're closing all your doors.
Inside I'm crying, I'm fighting.
To find the way back to your heart.
But I break before I start.

I can't give up, to expectations.
Now you leave your resignation.
I, will miss you when you're gone.
I guess, you can't take the screaming anymore.
Remember all my kisses, like before.

                                                                                         Fabolous Poodles
Våran vardag | | En kommentar |

En helg i Vindeln.

Den här helgen har varit rätt bra faktiskt. På fredag kväll drog jag & jossan in till vindeln för att ha lite socialt umgänge med vindelborna, hände ingenting speciellt direkt men var trevligt ändå. Vi pallrade oss senare iväg till min brors lägenhet för att sova där. Löjliga som vi är så var vi vettskrämda för absolut ingenting, det började låta jätte konstigt inne i lägenheten men det berodde naturligtvis bara på att fläkten var igång, blev även rädda för en vit volvo som stod utanför huset, men den hade stått där i flera dygn, usch vad nojiga vi var men det var hur som helst roligt ändå. Saker vi skrattar åt så fort det är dag igen, haha. Vi kokade iordning blomkål på natten, supergott med salt & smör. Efter det så tänkte jag vara lite kreativ och rita, teckningen blev jätte ful men det blev mkt skratt pga den. Bilden skulle ivf föreställa mina tankar när jag är kåt, vilket innebär bl a ingen raggarsträng, hahaha. Somnade rätt tidigt och vaknade även tidigt dagen därpå, gjorde iordning te och några mackor. For hem i några timmar hem till hällnäs och sen bar det iväg till Vindeln igen, men den här gången så hade vi planerat upp vad vi skulle ha för oss under kvällen. Vi träffade på Ellen & Sigrid, och senaste Rasmus & Magnus, blev en riktigt trevlig kväll med bl a guitar hero! En ganska hemsk sak som hände under kvällen var att vi skulle gå till min brors lägenhet. För att ta sig dit måste man igenom en cykel/gång tunnel. Faktum är att när vi kommit in i tunneln så kommer vi in i en tjock vit rök, den började stickas i lungorna & i näsan och det var väldigt obehagligt. Man blev riktigt yr och ju mer man andades in helvettet så värre blev det naturligtvis. När vi började närma oss slutet av tunneln så såg vi någonting frätande (syra) som låg på trappstegen, där var det såklart allra värst och det hade inte slutat lyckligt om man tuppade av därinne alltså, fyfan! Kvällen var hur som helst riktigt bra, några saker var minde roliga men det är onödigt att dra upp det nu! Jag och Jossan gick hem och la oss vid ett, halv två tiden någon gång och somnade in, riktigt skönt! Vaknade däremot 25843732 gånger av att jossan dragit åt sig allt täcke och mina tår höll på frysa ihjäl men hon är riktigt stark när hon sover kan jag lova. Men, nästan direkt på morgonen idag så for vi till IM:s och tjockade i oss snabbmat, men jag älskar IM:s kycklingsnitchel, hur gott som helst! Kom hem omkring halv tre tiden och strax därefter kom Mia hit , var riktigt roligt att träffa henne eftersom det händer så sällan nu när hon bor i Lycksele. Kollade på OTH såklart. Nu under kvällen har jag & jossan gått omkring som två töntar och sålt plastpåsar, pinsamt, men det måste göras ifall vi vill iväg på någon klassresa! Nu ska jag alldeles strax sova, superskönt.
Ta hand om er, pusspuss.

P.s Jag har fixat prao i 3-4 : an på hällnäs skola, blir mysigt att komma tillbaka dit för en vecka!
Våran vardag | | Kommentera |

Studiebesök i Skellefteå.

Det här har absolut varit en av dom allra tråkigaste dagarna i mitt liv, tur att den gick någorlunda snabbt ivf!
Alla nior skulle iväg till en fabrik i skellefteåhamn där man tillverkar koppar, guld, silver osv. Först och främst två timmar buss dit, varmt som fan inne i bussen och jag kunde inte sova även fast jag naturligtvis var dyyyngtrött! Men det var rätt kul att kolla på ronny & ragge i bussen ivf, synd bara att vi aldrig hann se avsnittet med "snälla söta rara anna" , den är ju helt klart favoriten, eller vad säger ni? Efter den långa tråkiga bussresan så skulle alla in i en liten sal där vi fick se två filmer om metalltillverkningen och dylikt, och sen stod en gubbe och berättade om bäst allting var med just deras företag osv. Så är det med allting nu för tiden, alla gymnasium, jobb och allt ska jämt framstå som det bästa, väljer man inte den linjen/jobbet så går man minste om resten av livet, bara förvirrande tycker jag. Sen var det lunch, baguettmackor & festis, inte speciellt gott faktiskt. Då skulle jag hellre tagit med maten som pappa gjort iordning åt mig, haha. Sen efter det så skulle allihopa ta på sig vita rockar, blå hjälmar och skyddsglasögon, dessutom en handsfree så vi skulle höra vad guiden sa när vi var inne i själva fabriken. Jag blev döv av headsetet eftersom jag tog på full volym och det hördes ett dundersprak på säkert 14532 decibel, aj. Men men, rundturen var rätt dryg men det skulle garanterat varit mer intressant om man inte var där med så mkt folk för det var mkt trängsel & högljutt. Men jag har ivf lärt mig att en anod som väger 345 kg är värd ca 40000 kr, och det tillverkas en massa jävla anoder där varje dag, över två tusen, vilken inkomstkälla alltså! Dessutom så har jag hållt i 2,5 miljoner idag, en guldklump, kände mig lite rik där ett tag. Tänk om jag bara lyckats få med mig den hem, då hade jag sluppit skola i resten av mitt liv, utbildningar också för den delen, mohahaha.
På hemvägen lyckades jag somna, men när jag vaknade så hade jag såklart dunder ont i hela kroppen eftersom man inte kan sova skönt på bussar vilket jag borde lärt mig för ett x antal år sen men vad gör man inte för att fördriva tiden?
Skönt som fan var det att komma hem ivf, laga iordning lite mat & dricka kaffe! Muuums.
Dags att hoppa i säng nu , är jävligt trött & sliten faktiskt. Får hoppas på en härlig dag imorgon.
Puss & godnatt på er allihopa!

P.s Jag måste få tag i en kamera, eftersom min telefon är sönder så kan jag ju inte heller ta några kort.
Jävligt irriterande.
Våran vardag | | En kommentar |
Upp