nu jääääävlar!

Hej allihopa!
Nu var det verkligen flera månader sen jag ägnade tid åt den här bloggen. Förlåt till alla som tjatat och bett mig blogga utan resultat. Nu fick jag en snilleblixt och ska försöka skriva ihop ett litet inlägg innan jag far till patrik om en stund!
Det har hänt mkt på senaste tiden, mest postitiva saker faktiskt. Jag har mycket närvaro i skolan just nu, betygen går sakta men säkert uppåt, visserligen har det varit kämpigt som fan men det har faktiskt gått.
Som det ser ut nu blir det östra gymnasium efter sommarn, jag hade tänkt gå samhälls där med juridikinriktning.
Inte speciellt roligt men är det advokat jag vill bli så får jag minsann kämpa för det också!
Kommer nog kännas värt slitet sen när jag är färdigutbildad & rik, haha.


Under lovet så har jag & patrik faktiskt varit i piteå. Han överasskade mig rejält när jag kom in i sviten och det fanns både jacuzzi & bastu, hur mysigt som helst verkligen! På söndag under dagen när vi kom fram så checkade vi in och for sedan direkt på badet, vilket var kul men samtidigt rätt obehagligt, men de gick det också.
På kvällen var det mys och så umgicks vi även med familjen forsberg som hade varit där i ett par dagar redan, de hade hyrt en bungalow, en liten stuga.
Det var verkligen ett skönt & behövande dygn, lovely!

Idag så har mia varit här och hållt mig sällskap under dagen, vi träffas inte allt för ofta numera men när vi väl ses så har vi som alltid lika roligt. Hon tog med sig sin lillasyster frida eftersom hon var barnvakt. Medans frida satt och spelade barbiespel så har jag & mia druckit kaffe och pratat strunt som vanligt.
Jag har dessutom hunnit skicka iväg sommarjobbsansökningar idag, sista inlämningsdagen imorgon så det var tur att mamma hade det i åtanke. Förbannat svårt att hitta jobb nu för tiden, så det gäller att hålla tummarna.

Hoppas ni har haft och kommer fortsätta ha ett riktigt mysigt lov.
Slå gärna en pling och var lite social ifall ni känner för det!
Puss
Festligheter | | 2 kommentarer |
Upp