Andra flyttlasset idag!

Idag ska vi bege oss till hällnäs igen för att ta med det andra flyttlasset. Idag åker soffan, sängramen, tv:n och massa köksprylar.. Sista natten får vi trängas på en madrass, men ju mindre plats man har att sova på desto mysigare är det! Det håller däremot inte patrik med mig om eftersom han tycker att jag är som ett levande element som bara klänger, han har det inte lätt alla gånger, haha!
Kommer bli jobbigt att kånka på alla saker ner för trapporna idag, och sen ska allting upp igen och då för ännu flera trappor. I helgen hade jag träningsvärk i benen pga all bäring hit och dit.

Vi sover inatt i hällnäs och far imorgonbitti till umeå igen, jag har ju faktiskt en hel skoldag kvar innan lovet.
På fredag blir det bara mys, då börjar vi kvart i tio och har bara en lektion, och den lektionen består av julmys.
Sen får jag äntligen mitt efterlängtade lov, jag blir så glad när jag tänker på det!
Har bara en tyska dialog, en naturkunskaps inlämning och ett geografi prov att tänka på inför imorgon, jippie.
Har också ett matteprov att tänka på...

Igår for jag och Patrik omkring till en massa affärer och kollade på grejer som vi ville ha.
Jag fixade en köksklocka och choklad och två tröjor, patrik fixade en jacka som var rea på, han tjänade in 1400 spänn på det, inte illa inte!

P.s DET ÄR SJUKT KALLT UTE IDAG, HÖLL PÅ FRYSA IHJÄL PÅVÄG TILL SKOLAN.

Ha det så bra, och jag hoppas jag hinner träfffa många av er under lovet.
PUSS!

Våran vardag | | Kommentera |

Sista måndagen innan lov!

Ååååh vad härligt.. Nu är det bara den här veckan ut och sen är det lov i tre veckor. GUDOMLIGT HÄRLIGT!
Som jag har längtat efter det här lovet alltså, jag kommer att njuta av varenda dag.

I fredags så tog vi ju som sagt det sista flyttlasset och begav oss till hällnäs. På lördagen börjades det tapetseras och målas inne i sovrummet, det blev verkligen hur fint som helst. Patriks pappa kom på förmiddagen och hjälpte till med allting, det var snällt av honom.
Lägger upp bilder av sovrummet sen när jag har kameran i närheten, jag är nämligen i skolan just nu.

På lördagkvällen så for vi iväg till vindeln på en liten rock konsert där rebecces lillasyster felicia spelade bas med sitt band, det var coolt det! Det var människor i alla olika åldrar som spelade under kvällen och det var riktigt roligt att höra. Det var kul att få träffa lite folk också som man inte träffat så mycket sen man blev en stadsbo.

Under söndagen så målade patrik och hans pappa ett varv till i sovrummet medans jag var med becca uppe på parken. Jag klippte mig, vilket jag inte skulle ha gjort.. Blir att ha på mig mössa ett par månader framöver.
Men men, så kan det gå ifall man har otur!
Mia kom förbi också, det var mysigt eftersom vi träffas så sällan.
På kvällen spelade vi poker och jag vann, precis som i lördagskväll då jag vann två gånger! WOHO! 
Då har man inte lika mycket skulder längre, jag har ju haft ett par helvettesmånader, haha. 
Jag och Patrik passade även på att måla taket inne i vardagsrummet så att dick eventuellt kan lägga in laminatgolvet där i veckan! 
Jag tror att vardagsrummet kommer att bli jätte fint, jag vill ha mörk brunt golv och en beige-brun-vit färg på väggarna, läckert läckert! 

Nä nu ska jag ta och göra någon nytta, ta hand om er! 
Pusspuss 


 Jag älskar min patrik mer och mer för varje dag som går.

Våran vardag | | Kommentera |

miércoles, semana 50

Estoy muy muy muy nerviosa.
Jag är mycket mycket nervös. Jag ska ha spanska redovisning efter lunch om la tomatina, OCH JAG KAN DET INTE. Ifall man pratar svenska och skulle råka tappa bort sig så går det ju att prata om vafan som helst bara för att dra ut på tiden, det är inte lika lätt på spanska. Jag brukar aldrig vara nervös men det här är ett undantag. Tror att det kan bero på att just den här klassen är stor och ny för mig, det är blandade ettor och treor. Sen tycker jag att min lärare är lite läskig. Detta känns inte bra, haha. Men som jag brukar säga, det kan ju inte bli värre än att man dör.


Efter att jag slutat skolan idag ska jag och min bror gå på stan. Han ska handla julklappar, jag ska följa med och vara avundsjuk eftersom jag inte har pengar att köpa några alls i år. Inte kul...
Jag och Patrik funderar på att köpa en digitalkamera tillsammans  som en gemensam julklapp eftersom vi inte ska köpa något åt varandra. Det var väl en smart idé? Det är en kamera med 12 megapixel för bara 990 kr, inte illa inte. Tänker dock inte berätta vars den finns, då kanske ni får en snilleblixt och vill ha en likadan, då kanske den är slut när vi ska köpa den! Egoisst, javisst, hihi.  ;)

Det här inlägget hade jag skrivit igår fast sparat i utkast, och det glömdes sedan bort.

Det är ett nöje att få visa er bilder under skoltid!


Visst har jag söta vänner? mohaha.

Ario, Josefine, Ellen och Alex.Våran vardag | | En kommentar |
Upp