JAG HATAR STRESS

STRESS STRESS STRESS OCH ÄNNU MERA STRESS.
JAG KOMMER BLI GALEN SNART.
FÖRBANNAT SKÖNT MED LOV, TVÅ DAGAR KVAR, HÅLL UT ANNA!
ÄT NÅGRA SEMLOR NU OCH VAR GLAD.
TREVLIG FETTISDAG!

Våran vardag | | Kommentera |

bättre humör på gång!

Igårkväll blev det en riktigt tidigt kväll för mig, kändes riktigt behövande måste jag säga. Har haft betydligt mycket mer energi och ork idag, och dessutom har mitt humör varit helt ok! Jag var riktigt bestämd imorse för att ingenting skulle få förstöra ytterligare en dag och det har lyckats riktigt bra. Hade sång imorse, var riktigt krasslig i halsen men roland tvingade både mig och sara att ta i från tårna, min hals var helt sönderkörd när vi vrålat klart därinne, tror knappast det lät nå vidare, men roland är bra på att hålla god min tror jag. Idag har jag städat, tvättat & varit allmänt duktigt, känner mig inte trött för fem öre heller, vilka krafter jag har idag alltså! Imorgon så blir det att först vara duktig i skolan, sen dra iväg till gymmet och städa, sen sååååå ska jag få massage i 40 minuter! Blev riktigt glad över nyheten idag att nicho´s personal ska få gratis massage hädanefter av en utbildad snubbe från uppsala, inte illa inte. Imorgonkväll så kommer linnea & sara följa med mig till patrik och flickorna kommer att sova i soffan i vardagsrummet, spännande och se hur utvilade dom är efter natten. Med tanke på att dom båda två tar mycket plats och för att soffan inte är gjord för två stycken att sova på , haha! Men en sak är säker, in till mig och patrik kommer dom inte i varje fall! På fredagen så har vi tagit ledigt för shopping, bättre än så kan det inte bli. Jo, ifall jag haft pengar och kunnat shoppa jag med, men icket! Däremot så följer jag med för att peka ut vad sara ska köpa, som jag sen kan använda! Senare under dagen så åker jag & patrik till hällnäs. Becca, simon, mamma & pappa har tjatat så länge nu om en hällnäs helg så ett dygn ska vi faktiskt spendera här, det kan vi minsann offra ;P. På lördag bär det av till robertsfors, vi ska hälsa på brigitte som bodde här i hällnäs tidigare, ska bli mysigt att träffa henne & hundarna. Sen på lördagkväll så återvänder vi till stan & bara har det mys!

Hoppas ni får en riktigt trevlig alla hjärtans dag & att ni får den kärlek ni behöver.
Puss & ta hand om er!
Våran vardag | | Kommentera |

hetlevrade lillanna

Jag förstår mig inte på mitt humör längre. Från att vara jätte glad till att först bli jätte förbannad, till sen att vilja bryta ihop.
Allt möjligt irriterar mig och så fort någon gör ett litet ynka fel så är jag där och stör mig på det. Det tar verkligen på krafterna att gå omkring och vara så argsint. Men men, ska gå i säng tidigt ikväll så kanske jag vaknar på rätt sida imorgon.
Helgen var lugn & skön i varje fall. På lördageftermiddag så for jag & patrik och kollade när patriks lillasyster matilda spelade innebandymatch, riktigt snabb & engergisk flicka till syster han har alltså. Efter matchen så åkte vi till obbola, där vi sedan åt och skulle vara barnvakt under kvällen. Vi hyrde först en film som matilda ville se, clone wars tror jag den hette ( star wars fast tecknad ) . Sen när matilda gått i säng så såg vi filmen som JAG ville se, den som patrik absolut inte ville se, another gay movie. Till en början höll jag på garva ihjäl mig medan patrik såg helt förstörd ut. I slutet av filmen blev det lite för mycket, med belgisk choklad & massvis med rövknullande pojkar, då var det faktiskt inte speciellt roligt längre. Ifall ni ska se filmen så ska ni inte vara känslig i varje fall, slutet var verkligen extreeemt.
Söndagen var mest skön, försökte sätta mig med elektroniken ett tag men det gick inge vidare eftersom jag inte förstår mig på det praktiska som sagt, så det gick rätt fort att lägga undan böckerna igen faktiskt. For hem med åtta bussen och träffade både tina och raoul på bussen, trevligt trevligt.
Nu ropar min säng på mig, puss & godnatt.Resten får ni lista ut själv!
Våran vardag | | En kommentar |
Upp