nu sååå, äntligen!

nu var det otroligt länge sen, inte bara några fjuttiga dagar sen, utan flera månader sen sist jag skrev här. kommer omöjligt lyckas komma ihåg allt vad som har hänt men jag ska försöka få ihop en liten sammanfattning av det mesta som ploppar upp i huvudet på mig.
få se nu, sist jag skrev hade jag praktik, det måste vart den tredje november, nästan tre månader sen alltså.
det är ganska drygt att jag har världens sämsta minne, skulle vara skönt ifall man kom ihåg saker och ting i mer än tjugo minuter, även fast det kanske inte är så jätte viktigt alla gånger. Men men, riktigt minnesvärda dagar & tillfällen glömmer jag inte bort, något positivt! Jag kommer ihåg, att strax före jul, då alla betyg skulle sättas så pluggade jag fruktansvärt mycket, jag hade ett flertal stora projekt som inte var klargjorda som var väldigt avgörande, men tack vare två dagar hemma, i lugn & ro med en kopp kaffe, så lyckades jag få in allt i sista sekund trots allt. Det var en lättnad! Men jag måste lära mig att lägga upp saker och ting bättre, så jag slipper ligga efter & stressa ihjäl just precis innan provet/redovisningen/inlämning. Men det är bara en dum vana eftersom jag lärt mig att jag klarar det ändå, även ifall jag alltid skjuter på det, men det fungerar hur som helst inte i längden.

Balen
Maten var god, alla skötte sig snyggt & hade på sig läckra kläder måste jag säga.
Lärarna var till och med trevlig för en gångs skull. En kväll att komma ihåg helt enkelt.

    


Julafton.
Under hela jullovet så var jag med patrik, antingen var vi i stan hemma hos honom eller så var vi här hemma i hällnäs.
Lovet gick väldarns fort måste jag säga, kändes verkligen inte som  tre veckor i varje fall, dagarna bara svichade förbi.
Två dagare före julafton så blev patrik jätte sjuk, 40 graders feber och han var så gott som inne i en annan värld under det taget det varade. Lagom tills julafton så var david & sara också febriga och dåliga,  så någon fartfylld jul med flera timmars ätande kring julbordet & sådana hysterier blev det inte, haha. David orkade inte ens öppna sina julklappar. Men hur som helst så hade vi det mysigt i varje fall. Under kvällen så for vi hem till rebecca en stund till henne & hennes pappa, åt lite glass & kakor och var allmänt sociala. Redan på juldagen åkte vi tillbaka till patrik, framför allt eftersom hans farmor var i holmsund och hon fyllde år.
Nyårsafton.
Patrik fyllde 22 på nyårsafton så var det smock fullt med människor i hans längehet under dagen, mellan 11-15 ungefär.
Massvis med tårta & paket och sociala människor. Lite små pinsamt var det såklart eftersom jag inte träffat många av dom tidigare, men det gick fin fint. Senare på eftermiddagen åkte vi iväg till holmsund till rebecca & simon, vi skulle nämligen fira nyår tillsammans med dom. Jag & Rebecca satte igång med maten ganska direkt, vi gjorde iordning fläskfilé, kroketter & sås, mums.  Efter middagen så satte vi oss ner och spelade kort, ett bra tag. Timmarna flög iväg och allting var kanonbra fram tills efter tolvslaget, men det hade jag inte tänkt gå in på. Klockan 00.00 samlades vi vid en skola med ett flertal andra som skulle smälla raketer, det blev ett hejdundrans liv där. Rebecca var vettskrämd och försökte trösta sig själv med hjälp av en hund, som inte var det minsta rädd, lite små sött.

Ja ja , det var i varje fall tre lite roligare saker som hänt, lär väl ploppa upp mer händelser i huvudet på mig så fort jag gått ifrån datorn men ni får nöja er med det här nu. ska fara iväg på ett litet tag och möta sara & linnea från bussen som kommer strax efter halv sju. Idag har jag varit hemma från skolan för jag hade verkligen inte roligt med min mage imorse, men det blev bättre och bättre under dagen, så imorgon blir det nya tag!
Längtar efter helgen, längtar efter patrik!
Ha det så bra allihop, pussar i massor.


           Årets klasskort.
Mitt skolkort får ni tyvärr inte se ,och kommer aldrig aldrig aldrig få göra heller, och det ska ni faktiskt bara vara glad för.

| | Kommentera |
Upp