födelsedagen!

Ja, då var man sexton. Men jag känner mig lika liten som alltid ändå så det kvittar ju! Men det är alltid roligt att fylla år, all mjölk som fanns i alla godheter fick jag ta smällen för på kvällen när jag fick superont i magen. Men de händer så sällan så det var det värt! Vi hade jordgubbstårtor med chokladöverdrag på , dom såg goda ut men jag gillar inte vispad grädde så den tårtan åt jag aldrig av. Men sen så hade vi delicatotårtor också som smakade fin fint. Beccas pappa hade gjort philadelfiaglass åt mig, en riktig kaloribomb! Men den är så god så det går inte att stoppa sig själv när man väl börjat äta.

Åmseletjejerna Sofia & Vickan kom till mig vid lunchtid, kanontrevligt. Man får verkligen ta vara på tiden man får med dom flickorna nu med tanke på att det blir så sällan man ses, man är ju van att träffa dom varje skoldag i vanliga fall.
Dom hade köpt trisslotter åt mig, det var 6 stycken och jag vann på 3 av dom. Jag brukar ha rätt tur när jag skrapar faktiskt.

Min mammas två syskon från finland kom också, som tur är kan dom svenska så att man kan förstå vad fasiken dom pratar om. Av dom fick jag en escada parfym och en bodylotion, luktade underbart kan jag lova!

Mia hade köpt en ljusblå tröja åt mig, som var jätte fin.
David gav mig 500-spänn som jag har tänkt gå ner på stan och köpa ngt för, eller eventuellt beställa från ellos, 70% rea där ;p
Min syster gav mig en kokbok, 1500 recept, bra att ha nu när jag ska flytta hemifrån, haha.
Ett knivställ fick jag av mamma & pappa.
Av jossan, sara & patrik får jag presenter av senare, spännande spännande.

Jag tog med mig maries barn Hanna & Emil ut på en liten moppetur. Hanna uppskattade det betydligt mer än Emil, hon ville aldrig sluta åka. Sen när dom kom hem fick dom pannkakor och glass.

Under kvällen kom också Becca och hennes familj och simon, becca hade köpt ett par snusdosor och hennes pappa hade med sig filadelfiaglassen, mums!

Senare tittade även linnea & tobias förbi, dom hade kört moppe från rödå till hällnäs.
Dom fick sig en tårtbit och sen gick vi ut för att spela kubb.
Som vanligt vann mitt lag som bestod av jag, patrik & tobias medans förlorarlaget bestod av sara, josefin, becca & linnea. Men jag kunde inte förlora, skulle bli på så dåligt humör och det skulle ju förstöra hela kvällen, haha.

Allra sist på kvällen så satt jag, patrik & sara och kollade på "min stora kärlek" och hade det mysigt.
Sen fick jag en riktigt härlig massage av min älskling.
Hade en otroligt bra födelsedag så tack till er alla som gjorde min dag.


hipp hipp hurra!

        
pappa                         bror                                 becca

       
vickan                          sofia                             sötflickorna

      
emil                               glassmonster båda två.
     
syster                       systerdotter julia      anna & hanna 


                                                                Mosters lilla goskit!
Festligheter | | Kommentera |
Upp