Regnig onsdag.

Idag har det verkligen varit kasst väder, men trots det har jag faktiskt haft humöret på topp mestadels av dagen. Var glad enda fram tills nu på kvällen då jag insåg att mitt spanskaprov är imorgon, och inte nästa torsdag! Sen så har jag dessutom ett fysikprov imorgon, känns inge vidare alls. Stress är nog det värsta som finns, man blir galen helt enkelt.
Men jag har insett nu att även om jag stenpluggar i flera timmar och skippar sömnen så kommer det sluta med att jag sover under provtiden, vilket kommer resultera i en katastrof. Därför är det bättre att jag litar på mina instinkter och satsar på en tidig kväll och kör järnet imorgon bitti! Slutar egentligen vid lunchtid imorgon men eftersom jag och sofia ska ha uppvisning av låten vi skrivit på fredag så måste vi träna på den istället.
Har varit på asdåligt humör ett tag nu men efter gårdagens samtal med patrik så har jag insett att jag har så mycket att egentligen se fram emot så att jag faktiskt förstör glädjen med det hela ifall jag är så nere. Måste försöka se saker ochj ting på ett mer positivt sätt.  Allting löser sig till slut även fast det inte alltid känns så.
Känns så sablarns skönt att det är så lite skoldagar kvar nu, äntligen få slippa all stress & den där skolan. Har ett långt härligt sommarlov framför mig att ladda upp krafterna inför innan nästa skola startar.  Skulle kännas rätt skönt om det kunde bli riktigt soligt nu ett par dagar fram över, men får betydligt mycket mer energi när solen skiner. Dessutom måste jag ju hinna få en fin bränna innan skolavslutningen så jag slipper se ut som en blekfis.
Nu ska jag fortsätta plugga, men ta hand om er och önska mig lycka till på proven imorgon!
Godnatt!

     
Syslöjdsbrudarna, superkoncentrerade!


Våran vardag | | Kommentera |

Senaste nytt & kulturnatta!

I onsdags slutade Patrik och hämta upp mig lagom när jag slutade skolan, kändes superskönt med tidig helg, två dagar extra till och med. Vi hade lovat att vara lite sociala i Hällnäs för en gångs skull så vi var där från ons-fre. Under kvällen kilade vi iväg till Lisa & Peter och spelade både kricket och kubb, jag är verkligen en värdelös förlorare. Men det var riktigt roligt faktiskt. Det var två väldigt lugna dagar här hemma ivf. Under fredagen åkte vi iväg till Vindelånäset där Patriks mormor bor, vi skulle kolla in en tavla hon målat som vi ska ge som present till en kvinna som fyller 60 i sommar. Tavlan som hon målat blev precis som vi ville ha den, perfekt!  Efter det så for vi iväg till Holmsund för att gratta Anki som fyllde år, tårta & socialt umgänge. Lördagen var kanontrevlig, vi träffades ett gäng och grillade hemma hos Patrik. Vi spelade guitar hero och sjöng singit, åtminstone Patrik & Sofia. ;p Vid halv nio tiden drog vi oss ner på stan där det faktiskt inte var speciellt roligt alls. Kulturnatta är rätt överskattat egentligen, men men. Det var roligt att träffa alla människor man inte sett på länge osv.


Skolan går bara bra, lite mycke stress bara, men lärarna ska såklart göra allt för att trötta ut oss så mycket som det bara går nu innan vi slutar. Ifall jag jobbar inom äldreomsorgen som äldre så kommer dom få igen, haha.
Känns superhärligt att mia är här idag i varje fall, man saknar henne så fort man är utan henne, vilket är hela tiden i princip. Vi får lov att ta vara dom ynka tider vi får tillsammans men vi måste ändra på det här nu när sommarn är påväg.
Minst en gång i veckan i varje fall, jag får en sån glad energi av henne alltså! Synd att det inten blir någon värmlandssemester i sommar, helvetet vad roligt vi hade där alltså.


Take care!


Mia min älskling.

Våran vardag | | Kommentera |

ljusa dagar & glatt humör!

Man blir verkligen superglad när solen skiner och man känner att sommaren är på väg, det känns så skönt att veta att det är ungefär tre arbetsveckor kvar i skolan, klassresa, brännbollscup och sen avslutning! Underbart ska det bli med sommar, att verkligen få slappna av och sluta känna en fullständig stress dygnet runt. Hoppas på att jag lyckas fixa mig något jobb i år, det verkar tufft att få det nu men jag får helt enkelt hålla tummarna. Ifall ngn vet av något så skulle ni väl kunna slå en pling & tipsa mig? Jag behöver pengar och lite sysselsättning.
Ifall jag inte sagt det tidigare så har jag i varje fall sökt till UIG, umeå internationella gymnasium. Verkar kanonskönt och perfekt för det jag vill uppnå, jag har bara positiva framtidsplaner för tillfället!
Jag hade utvecklingssamtal igår med min mentor & pappa, det gick fin fint, det enda som var negativt var att jag inte haft lika bra humör/tolerans som tidigare men det påverkar ju inte mina betyg, alla kan inte vara glada jämt inte.

Har plockat fram några sommarbilder sen tidigare, några gamla favoriter i repris!


Davids rätta jag, visst utstrålar han både sommar & värme?

                              
Lill gó skiten.                                       Mamma steker i solen.


                          
myspysMostrar & systerdöttrar.       
Våran vardag | | En kommentar |
Upp