Min och patriks ett års dag!

Idag är det den 25 november, och det är en speciell dag eftersom vi nu har varit tillsammans i ett år.
Det är helt otroligt så fort tiden har gått, men vi har haft en underbar tid tillsammans och så ska det även fortsätta. Vi har otroliga minnen från året som har gått och fler ska det bli. Patrik är det absolut bästa som hänt mig och jag är lyckligare än någonsin.


Jag älskar dig Patrik mer och mer för varje dag som går.
Även fast vi har våra motgångar så klarar vi allt tillammans.
Du har visat mig vad kärlek innebär.

Festligheter | | 3 kommentarer |

lugn måndag

Idag har jag och Patrik haft en väldigt behövande dag så att säga, en dag med bara lugn och ro.
Vi gick på en långpromenad med Indra och utforskade lite vägar runt härikring i skogen. Patrik tyckte att jag skulle passa på att träna mitt lokalsinne och samtidigt fick vi oss riktigt frisk luft. Det var jätte skönt.
Vi har varit och handlat idag också, blev lite mer julpynt och lite mat. Sen gick vi in en sväng på Jula där vi köpte en tv-kabel. Ena kabeln är trasig så den kabel vi använder har åkt mellan båda tv-apparaterna.
Skönt att slippa byta emellan nu två gånger om dagen, haha!
Nu kan patrik titta på sin skit och jag på mina bra och intressanta program. ;D

Ikväll har vi sett på Paranormal Activity, så sjuk film alltså. Jag blev livrädd, snacka om att den filmer tär på psyket! Jag tycker inte filmer med monster är läskigt eftersom det är så overkligt, jag skrattar mest åt sånna filmer. Men såna här verklighetsbaserade filmer gör mig hysterisk inombords.
Jag ville knappt gå till badrummet och duscha efter den, huvvaligen.
Men nu när jag är nyduschad och fräsh så känns det bra, jag har rakat mig, haft på mig ansiktsmask och filat fötterna. Känns suuperskönt!

Nu ska jag och patrik titta på saw 6, hoppas den är lika bra som de andra saw filmerna.
Ha en riktigt trevlig kväll, puss på er allihopen.


Har ni sett någon av dom? Åsikter?

Våran vardag | | 2 kommentarer |

back in town!

Då var vi tillbaka hemma igen efter en helg i hällnäs!
Fredagkvällen bestod som sagt av tacos och poker. Jag hade en hejdundrans magvärk så mitt humör blev riktigt på botten när det dessutom var en riktigt dåligpokerkväll, fick inte många spel bara händer alls..

Lördagen blev en riktigt mysig dag. Jag och Patrik gick en riktig långpromenad med ville och indra, det kändes som att vi besteg mount everest eftersom vi gick i skogen upp för, och jobbigt var det! Men det var en riktigt härlig och uppfriskande promenad.
Under kvällen åt vi gottigott och såg på bl a robinson och TRANSFORMERS ( världens dåligaste film ) . Men eftersom patrik och pappa ville se den så hade jag inte så mycket att säga till om.
Sara & Josefin kom förbi med en annan film, den var varken bra eller dålig. Och eftersom Patrik sov som en stock i soffan så bestämde vi oss för att avsluta kvällen där. Tog en promenix med jossan en bit på vägen och gick sedan hem till mor och far för att sova.

Idag så skulle vi ju julhandla tillsammans med Patriks pappa. Vi for iväg på rusta och handlade allt möjligt. Julgran (dock inte den vita, den var naturligtvis slut) men vi kände att vi inte orkade åka igenom hela staden för att leta efter en heller. Massa bollar och glitter. Sen köpte vi en julmatta, adventsstake, julstjärna och en söt lysande snögubbe. Det kommer bli riktigt mysigt att julpynta sen, wiho!


| | Kommentera |
Upp