24/9

Snart var denna vecka också slut, även fast lektionerna känns långa så svischar dagarna förbi ändå. Känns skönt med fredag imorgon bitti, har bara tre lektioner och sen är det helg. Balder har alltid as go mat på fredagar så när man går/rullar därifrån så är man väldigt belåten. Dessutom så ska jag pallra mig in i några affärer för att leta reda på en födelsedagspresent åt becca. Hon fyller faktiskt arton år imorgon, min älskling blir myndig med andra ord, haha. Hon förtjänar verkligen det bästa, synd bara att min ekonomi inte sträcker sig till en utomlandsresa eller en rolls royce, men hon blir nog glad åt det jag hittar åt henne ändå!
Det ska bli smaskens med en massa tårta och kakor! Under kvällen lär det garanterat bli som vanligt att vi spelar poker, men det är alltid ( - när jag vinner alltså) lika roligt.. Det finns undantag när ens kort aldrig passar in någonstanns, men då blir jag sur, väldigt sur.

På lördag blir det att fara och bowla tillsammas med becca och hennes familj, det ska bli jätte roligt.
Det var längesen vi bowlade sist. Det är så pinsamt för min del. Min syster Annika är en svensk mästare i bowling medans jag är totalt värdelös. Sist jag spelade så råkade jag kasta iväg mitt klot till någon annans bana, det var pinsamt kan jag garantera er..

Idag hade vi klassfoto. Vi fick naturligtvis inte se bilden på klassen så den kan jag inte kommentera alls hur den såg ut, men man får väl hålla tummarna! Jag har aldrig behövt sitta på ett klasskort, förutom i lågstadiet då. Men den här snubben gjorde en askonstig uppställning. De som var längst fick sitta, de som var kortast fick stå bakom medans de som var mittimellan fick sitta på golvet (- alltså jag.) Det var obekvämt ivf. Man kunde inte sträcka på sig och se lite ståtlig ut.
Det individuella kortet ska vi inte ens prata om, jag har så svårt att se naturlig ut och slappna av när det gäller sånna där kort. Usch..

I tisdags hade vi stilbytardag, vi skulle försöka föreställa det som vi avskydde - så jag klädde ut mig till fjortis.
Jag skämdes som ett as ute på stan när jag gick där och vickade på rumpan med mitt ansikte som var fyllt med foundation, puder, mascara, rouge I MASSOR. Det var fruktansvärt. Jag förstår inte hur människor kan välja att se ut sådär frivilligt varje dag. Jag fick en massa gloende blickar på mina FEJK PAPPERS BRÖST. Tycker att killarna borde ha mer vett i huvudet än att ens kolla åt mig den dagen, haha.
Men men, det var i varje fall lite roligt, det är ju en prövning att våga utsätta oss själva för sånt som vi är rädd för.

Nu är det snart idol, jag tycker det är så spännande nu när de verkligen ska visa vad de går för, usch vad nervöst de måste vara för de stackarna. Jag skulle aldrig våga, starkt gjort av dom alltså..
Måste kila ut med vovven nu, hon har inte varit ute på ett bra tag.
Puss på er, ha en riktigt bra helg.

Jag älskar min Patrik.
Han är det bästa som hänt mig.
Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom.

Våran vardag | | 4 kommentarer |

Torsdag-Fredag & helg.

Gårkvällen med becca på megazon blev riktigt lyckad faktiskt. Det var verkligen något jag behövde efter min fruktansvärt dåliga dag. Vi drack cappoushino, pratade massvis och spelade biljard. Rebecca är verkligen guld värd, jag skulle aldrig kunna föreställa mig ett liv utan henne. Hon kan göra mina dåliga dagar till bra dagar, det är ungefär lika lätt som att få en miljon av en uteliggare. Hon fick mig att skratta även fast jag inte hade haft ett leende på läpparna under hela dygnet. Det är så skönt att ha någon som förstår saker som man själv inte förstår med sig själv, en person som bara lyssnar på ens svammel. 
Biljarden gick siså där, det märks att man inte har spelat på år och dar, förut var jag en riktig hejare på att lira. Men huvudsaken var att vi hade det roligt.  

Naturligtvis har inte min värk gått över så det blev en dag hemma igen, det blir mycket att ta igen nästa vecka. Men förhoppningsvis har jag mer kraft, ork & energi då.

Idag fyller min älskade Mia 17-år, grattis grattis grattis!
Vi åker imorgon till hällnäs för att äta tårta och gratta henne.

Patriks lillasyster Matilda fyller också år idag, hon fyller nio den tösen. Henne ska vi åka till i eftermiddag och kalasa för. Det ska bli roligt det.

Det är många födelsedagar inom de här veckorna, becca fyller 18 nästa fredag. Tiden går så fort alltså.

Imorgon klockan 15.00 ska jag, patrik och kent (patriks pappa) fara och kolla på ett hus i hällnäs, tänker inte berätta mycket mer om det just nu eftersom jag inte har några säkra kort att gå på, men spännande ska det bli. Håller tummarna att allt ska gå enligt planerna.
Skulle gissa att det blir poker under kvällen i varje fall, hoppas på en seger!

Ifall det finns någon vänlig själ som frivilligt skulle kunna hjälpa mig med en header så skulle jag bli jätte glad.
Skulle bli glad om det var någon som kunde kommentera dessutom, känns knappt kul att ha kvar bloggen annars.
Men ta hand om er, ha en riktigt bra helg. Puss

 

                                         

Våran vardag | | 2 kommentarer |

Värdelös dag.

Den här dagen är fullkomligt värdelös. Jag önskar att den här dagen inte fanns över huvudtaget, för den finns bara för att sabotera för mig. För det första så har jag en fruktansvärd mensvärk som vägrar ge sig, för det andra är mitt humör verkligen på botten, för det tredje så får jag ingenting gjort.
Är hemma från skolan idag, vilket jag önskade att jag slapp behöva. Ifall jag vart där så hade jag tänkt betydligt positivare och dessutom inte missat en massa.
Idag är jag less på precis allting, förutom att dricka kaffe och prata strunt med becca på megazoon ikväll, hoppas det blir av bara.

Indra tycker nog att jag är tråkig, men det är jag också. Stackarn, hon hade nog haft det roligare med patrik på jobbet idag trots allt.

Jag tror att det inte finns någon som kan tänka lika mycket som jag, det är inte en positiv egenskap.
Jag tänker runt saker, inbillar mig grejer och tar saker för givet.
BAJS säger jag bara.

Inte ens min jävla dator fungerar för att ladda upp en bild, satans helvette.

 

Våran vardag | | Kommentera |
Upp