ännu en blöt dag

Tisdagar är u.n.d.e.r.b.a.r.a. Börjar klockan 11.55 och slutar 14.25, det är inte helt fel.
Fredagar slutar jag vid lunch så det känns som att jag kommer att orka med detta år, en lugnande känsla kan jag be att få tala om. Efter skolan gick jag och ellen och tog oss en fika på Sandy's och begav oss sedan mot lite olika skoaffärer för att hitta ett par vinterskor. Hittade fina skor på skopunkten men tänker inte låta mig luras av det stället nå mer, skorna håller bara i två veckor (om man har tur), så det är som att slänga pengarna i sjön.
Jag vill hitta sköna, varma, snygga och hållbara vinterskor, det är inte lätt..

Vitvarorna är på plats i den nya lägenheten nu, det närmar sig mer och mer inför flytten och det är jag glad för.
Jag längtar verkligen! Men inom två veckor borde vi ha flyttat kan jag väl tycka.
Sen blir det inflyttninsfest, om ni har tur blir ni bjudna.

Faaan vad kul det är att fångarna på fortet har börjat igen, det var mitt absoluta favoritprogram som barn och nu ÄNTLIGEN har det dragit igång igen. LYCKA!
Det visas så mycket skit på tv men fångarna på fortet är verkligen ett program som gillas av mig. Det påminner om fredags myskvällarna hemma hos mamma och pappa när man var helt överlycklig för att få titta på det samtidigt som man fick proppa i sig godis och chips, haha!


Barndomsminnen, hehe.

Våran vardag | | Kommentera |

det finns hopp

Då har även denna helg svischat förbi. Fredagskvällen blev en stor besvikelse för min del men det är inget jag tänker gå in på. Förväntningar ska man inte ha, då blir man besviken ifall dom inte uppfylls.
Men jag och Patrik hade det mysigt ändå, vi bakade en kaka och spelade spel och hade det mysigt!

På lördagen blev det som planerat surströmmingsfest. Väldigt lyckat!

Idag har vi rensat lite nere i förrådet och börjat småpacka inför flytten som sker inom en väldigt snar framtid, jag är såååååå taggad ska ni veta mina vänner! Jag blir lycklig av att bara tänka på det. Vi kommer att få det så fräscht, fint och framför allt mysigt. Jag önskar jag vore miljonär så jag kunde inreda stället precis som jag vill ha det, har en bild i mitt huvud. Men vi får ta det steg för steg istället!


Funderar på att klippa tillbaka till lugg igen, vad tycker ni?
Våran vardag | | 2 kommentarer |

I like it this way

Jahapp, då var det helg igen. Känns konstigt med tanke på att man bara varit i skolan i två dagar, inte haft några lektioner alls, superskönt. Men nästa vecka börjar eländet, haha.
Ikväll kommer Becca hit, vi har inte umgåtts på evigheter. Så det känns bra ska jag tala om för er.
Ska hinna baka en till chokladtårta eftersom att jag ska ta med en till Patriks mamma, vi ska på surströmmingsfest imorgon. Det ni!


Våran vardag | | En kommentar |
Upp