datorn är trasig..

Hallå allihopen! förlåt för den urusla uppdateringen men min dator har gått sönder. Men jag lovar att det blir massvis med bilder och blogginlägg så fort den är lagad! Julafton var supermysig och resterande dagar har vi umgåtts med jonathan och helene. Idag har det bakats för fulla muggar för imorgon är det nämligen både nyår och Patriks 24-års dag. Skriv många söta grattis sms åt honom, haha! Vi hörs snart, PUSS!
Våran vardag | | Kommentera |

god jul på er allihopen

Igår var jag minsann duktig och gjorde hemmagjorda köttbullar, men för mig är det ett måste med egna köttbullar vid jul, smaskigt vart det! Känner att jag har bakat och donat på och köpt väldigt mycket julklappar det här året, man utvecklas mycket när man flyttar hemifrån, jisses! Svårt att känna igen den latmask jag var när jag bodde hemma.

Gårkvällen spenderades med helene och jonathan, inte så förvånande väl? Vi såg på film och åt gottigheter och spelade spel. En standard kväll för oss fyra är en komedi, CHIPS, plump och uno, haha.
Tanken var att jag skulle gå på stan med lillasyster idag, jag tackar gudarna för att det inte blir av för det är nämligen 5000 minusgrader ute idag! Efter att vi packat och donat här hemma beger vi oss mot Hällnäs för att ha uppesittarkväll med familjen och för att sen kunna äta julgröt tillsammans på morgonen imorgon. MYSPYS!

Jag hinner säkerligen inte skriva nå mer innan det faktiskt är JULAFTON! Så jag önskar er alla världens finaste jul, hoppas ni får det mysigt tillsammans med era nära och kära!
PUSS PÅ ER!
Våran vardag | | 3 kommentarer |

jullov

Nu har jag jullov, känslan är underbar! Under detta lov ska jag se till att få mycket gjort men samtidigt ta det så lugnt som möjligt och verkligen vila upp krafterna. Avslutningen i skolan var väl varken bu eller bä. Men lärarnas höjdarnummer slog det mesta, det var verkligen roligt att se!
Både jag och Patrik däckade på soffan när vi kom hem, det är ett tecken på avslappning ska jag be att få tala om.
Vi har nyss ätit middag men patriks plastsyskon vill verkligen att vi ska äta middag med dom så det får bli en till middag snart.. Efter middagen drar vi till helene, jonathan och sötaste gullplutt theo.
Känner att min blogginspiration ligger på botten. Vad ska jag göra för att den ska bli bättre? TELL ME!


så här bra bildkvalité får man när man har hudtonsutjämningsinställning på kameran under
en sånguppvisning...  dessa talanger sjöng Pokémon..


lärarlagets storslagna uppvisning


mina goflickor


hon är å min goflicka

vi har våra läckra dagar och vi har våra mindre glamorösa..
Våran vardag | | Kommentera |
Upp