per gessle

Himla frustrerande att det ska regna ute när det bara är 11 dagar kvar till julafton. Men vi får vara glada att vi fått lite snö i varje fall, och nu hoppas innerligt att den inte regnar bort. Tänka sig vad sjukt, för några år sen vore en december utan snö lika overkligt som att det skulle snöa i egypten. Idag är båda verklighet. Galet! 

Har sysselsatt mig med att göra en musikanalys på Per Gessle och " här kommer alla känslorna". Dock har Per Gessle aldrig varit någon idol för mig. Jag relaterar bara till låten eftersom man dansade till den på skoldiskona när man var 8. Nostalgi! Men man kan nog aldrig kalla låten för en sommarplåga eftersom att den aldrig dör ut, den har ju spelats om och om igen i många års tid.  Min fantasi ligger inte på topp idag så det går lite trögt. Hoppas Patrik har nåt smart att tillägga när han kommer hem. 

Igår var det exakt en månad kvar innan Davids och Janas bebis var beräknad. Så spännande! Nu är det verkligen inte långt kvar innan våran familj blir ännu lite större. Så mysigt det ska bli med en liten bäbis i familjen igen.
Snart ska jag göra korvstroganoff, gud så gott. Hoppas ni haft en bra tisdag och inte halkat, vansinnigt halkigt ute.
Livsfarligt att gå med gympadojor som är platt, nu måste man bara ha lite klack annars gåre illa.
Puss på er alla fina!
Våran vardag | | 2 kommentarer |

nu så!!

Denna helg har bara svischat förbi, som alltid. För våran del har det blivit lite julklappsinhandling. Men det var inte så trevligt att strosa omkring på stan samtidigt som 3858302 miljarder andra julklappssökande människor. 


Idag kom mia och alexander förbi, och mia hade cupcakes med sig som hon bakat. Gott! Som avslut följde vi med dem på ÖB. Efteråt blev det en tripp på Rusta där vi köpte en ny matta på extrapris, ni kan få en bild sen! 


Sitter för övrigt och tänker på morgondagen och veckan som kommer. Jag tänker på hur jag ska lyckas göra den så bra som möjligt. Ska ladda upp med positiv energi! GLAD GLAD GLAD

| | Kommentera |

julklappsjakt

Imorse blev jag väckt klockan 08.30 av att det ringde på dörren. Jag hoppade upp ur sängen, slängde på mig min morgonrock och kikade ut genom titthålet. Där står en ung kille. Jag tänkte minsann inte öppna, vad är det för stil att komma och plinga på så tidigt på morgonen. Jag var helt säker på att det antingen var en dörrförsäljare eller Jehovas vittnen. Men han gav sig inte, han fortsatte ringa på flera gånger. Till slut gav jag upp och öppnade dörren.
Det var hyresvärden som skickat honom för att fixa värmen i vårat vardagsrum. Tack för det!


I helgen ska jag och Patrik jaga julklappar. Vi har inte köpt många alls och det är bara två helger kvar innan jul.
Jag vill verkligen att vi ska hinna få någon ordning på sovrummet och gästrummet också.
Vad ska ni hitta på i helgen?

Skickar föressten en mängd blöta pussar till min älskade lisa som inte är på topp just nu. Tänker på dig!!


Våran vardag | | Kommentera |
Upp