böleäng

Hej!
I torsdags åkte jag hem till holmsund en sväng för att vi hade bokat tid för en lägenhetsvisning på Böleäng.
Lägenheten var väldigt fin, ny tapetserad och nya golv hade lagts in. Det enda som skulle vara tvunget att fixa vore köksluckorna till skåpen och nytt kakel i köket, men annars var den perfekt. Men troligtvis blir det inget av eftersom det tydligen var kallhyra på den, det hade inte bostaden skrivit ut i "annonsen". Fasen också! 

Har jobbat sen i onsdags och jobbar även på hela denna helg. Jobbet rullar på bra och jag känner att jag fattat galoppen, otroligt skönt ska jag be att få tala om. Mamma och pappa är på husvagnssemester och är på väg mot Uppsala och Norrköping. Sara är på åselemarknaden (TA HAND OM DIG DÄR BORTA, JAG ÄR RÄDD OM DIG!!!). Denna lördag är även Patriks första semesterdag som han förmodligen kommer spendera i soffan medan jag arbetar och sliter, vädret står inte på hans sida idag ivf. Ni får väl hålla tummarna att det kommer ploppa upp nått väsentligt roligt inlägg framöver, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. 

Puss på er så länge!! 

jag önskar du vore 3...
Våran vardag | | Kommentera |

shake it

Nu lär det nog återigen bli dött här på bloggen ett tag framöver. Men fasen vad effektiv jag varit denna morgon/förmiddag. Tog mig en liten löprunga med vovven som trots omständigheterna gick relativt bra, sen stod jag och shaka rumpan framför mtv ett tag, hoppas inte grannarna såg, haha. Har dessutom hunnit städa, diska, laga mat åt Patrik och packa. Inte illa jobbat!! Jag är nog en morgonmänniska så länge jag bara är vaken trots allt!
Nä, nu få på sig nå kläder och kila iväg till bussen. Puss så länge!
Våran vardag | | En kommentar |

promenadsdilemma

Godmorgon! Har varit uppe med tuppen denna morgon bara för säkerhets skull. Patrik slet upp mig runt 06.30 och jag har fått stränga order om att inte somna om. Ska snart bege mig ut på en liten morgonpromenad, funderar på om jag ska ta med mig Indra eller inte, alla promenader brukar sluta med kaos när man har med henne eftersom hon är så fruktansvärt rädd för allt. Brukar inte bli några rofyllda, harmoniska promenader utan istället är man alldeles förtvivlad och har jätte ont i armen för att den hoppat ur led ett par gånger.. 


Idag så åker jag till Tvärolund. Becca spenderar nämligen sin vecka där och jag behöver en nått socialt, en sovplats samt skjuts in till jobbet imorgon (07.00) så därför passar det perfekt för mig att åka dit! Bussen går vid 16.00 från stan i eftermiddag och jag har en hel del som ska fixas innan dess. Bland annat att göra 3566 matlådor till Patrik eftersom han kommer behöva både lunch och middags lådor. Ifall jag inte fixar det så kommer han äta skräpmat flera gånger per dag, haha. allt för dig baby
Våran vardag | | Kommentera |
Upp