fredag-tisdag

Hallååååå! Liten kort update om vad som hänt de senaste dagarna.
Fredag: Stressade som tusan för att lyckas ta oss iväg till vindeln. Vi spelade lite biljard med david innan vi åkte ner till hotellet vid 19.30. Åt grillbuffé och pratade. Ju senare klockan blev desto roligare blev det eftersom människor i ens egen ålder dök upp och man fick träffa massa gamla goa barndomsvänner!

Lördag : Fick äta min favoritfrukost hos david, knäckebröd med julskinka. Så underbart gott!! Senare på dagen fick vi vara barnvakt åt Joshua, änglabarnet gav inte ifrån sig ett gnäll på två timmar. Vi blev bjuden på lax till middag. Under kvällen gjorde vi inget speciellt, tog det bara lugnt. 

Söndag : Snörde ihop spaghetti och köttfärssås som vi åt med mamma och pappa innan vi åkte hem. För förbi på ÖB och handlade lite småpryttlar. 

Måndag : Städade och bråkade med gardinerna. På kvällen kom My och Ellen hit och vi hade tjejkväll. Vi drack lite vin, åt gottis och spelade buzz. Sen satt vi och tittade på Livet enligt Rosa i några timmar, ni vet den där serien som gick på tv när vi gick i mellanstadiet? KUL! 

Idag ska jag fara hem till min storasyster och hennes familj. Ska stanna där tills på torsdag. Imorgon fyller min systerdotter år så jag ska hinna ner på stan och hitta någon fin present. Hoppas ni haft en trevlig helg. 
PUSS 


Våran vardag | | 4 kommentarer |
Upp