fredagsmys

Hallåhallå! Dagen har bestått av matteprov, inte vidare kul och det gick inte vidare bra för den delen heller. Har just kommit hem, ska alldeles strax ta mig en powernap. Är helt slut i huvudet. Ikväll blir det att mysa tillsammans med Ellen och Krille. Fredagsmiddag, en öl eller två, godis och film. MYSPYS! Någon bra film ni rekommenderar? En skräckis vore bra, det var allt för längesen. Ha världens bästa fredag!Våran vardag | | En kommentar |

humörsvängningar

Ja, denna dag kan knappast ha varit hälsosam för mitt hjärta. Från att vara världens gladaste till världens mest förbannade människa, för att sen bli glad igen och återigen irriterad..
Först började det med att våran mattelärare sa att jag skulle vara tvungen att göra om HELA matte b kursen eftersom att jag inte fått godkänt på nationella. Jag blev skogstokig eftersom att jag fått godkänt och klarat vg frågorna under hela kursen, alltså alla andra prov förutom nationella var godkända. Men det hela hade blivit ett missförstånd, jag gick och pratade med henne själv och hon berättade att hon visste att jag bara hade pyttelite restuppgifter kvar sen förra året. Men när hon till en början sa att allt skulle göras om så höll jag på att börja störtböla i skolan, haha. Har för övrigt prov i matte C imorgonbitti. 


Den andra inte allt för roliga händelse idag var att vi just fick reda på att vi inte får våran lägenhet förrän på måndag. Och vi har varit inställda på att få den imorgon, eftersom att det var bestämt med tjejen som har lägenheten just nu.
Blir ganska irriterad, en helg är perfekt att flytta på eftersom man har tid, ork och inte en massa plugg som ska göras. Jag förstår mig inte på bostadens system, det är ju för tusan den första på lördag? Och från och med den första ska den vara våran.. Vi har ju betalat för oktober. Störande som tusan.


Så nu Ellen, nu har vi minsann mycket tid att äta middag med dig och krille. Vad sägs om att äta middag hela helgen? 

Nu är det dags att ta tag i mattepluggandet igen. Hoppas ni haft en mer humörstabil dag än mig. PUSS 

Våran vardag | | Kommentera |

inte bra inte bra

Hm, det är nått skumt med torsdagar. Dom är regniga och jag har en tendens att ta på mig dåliga kläder. En sak som inte känns så rolig är att vi har varit inställda på att flytten påbörjas imorgon eftersom tjejen som bodde där skulle ge oss nyckeln då var det tänkt. Dock verkar hennes flytt inte vara klar förrän på lördag. Jag förstår inte hur vi ska hinna med allt nu, en helg är så himmelens kort.. KAOS.


Våran vardag | | En kommentar |
Upp