5 månaders kontrollen

Igår eftermiddag hade vi tid på BVC för lillemans läkarundersökning och fem månades spruta. Läkaren lyssnade på hjärtat och lungorna, kollade lite reflexer och klämde på magen. John var inte lätt charmad och ganska skeptisk, han bjöd inte på några leenden mot läkaren som försökte gulla med honom, han ville inte ens ta leksaken som hon erbjöd. Han förstod nog att det var nåt i görningen, haha!

Sköterskan skulle räkna till 3 och så skulle hon och läkaren sticka honom i varsitt ben, och när sköterskan stack på 3 så fortsatte nog den andra räkna till 7. Men det gick bra i varje fall, han blev fort glad igen och han han har inte fått någon feber än så länge den här gången heller. 

Han har vuxit rejält, han är nu 71 cm lång och väger 8040 gram. Inte undra på att man blir trött i armarna snabbt nu för tiden. Mitt lilla charmtroll! Jag älskar dig till månen och tillbaka! 
 
John 0-12 mån. | | Kommentera |

we wish you a merry christmas


God jul och gott nytt år önskar familjen nygren och larsson! 


John 0-12 mån. | | Kommentera |

speedway till john

Hej på er alla fina! Här har det varit tomt på inlägg de senaste dagarna men annat har prioriterats. Igårkväll mådde jag illa på kvällen och jag blev livrädd för att någon eventuell magsjuka skulle starta men det gick över under natten. 

Här behöver vi inte oroa oss för att vara utan snö i jul, det är då ett som är säkert! Det känns som att det snöat och snöat i flera veckor. Det är som riktiga träningspass att ge sig ut på promenaderna. En av få fördelar med att bo i lägenhet måste vara att slippa snöskottningen, hihi. 

Känns overkligt att det inte ens är en vecka kvar till jul. Jag har inte riktigt hunnit komma in i julstämmningen än trots att alla julklappar är inslagna, julgranen har kommit fram, vi tittar på julkalendern varje dag och vi har bakat knäck för andra gången i år. Ska baka mer julgodis och kanske en juligare variant av cupcaces till julafton. Nåt tips på nåt smarrigt? Allt med saffrans uteslutes eftersom vi har barn i familjen som inte gillar det. 

John fick sin julklapp tidigt i år. Det är en hopp och gåstol och den här tyckte han var himla kul så nu susar han omkring på vardagsrumsgolvet i sitt vrålåk!  
 
Våran vardag | | Kommentera |
Upp