otursmorgon

Det gick tungt att kliva upp denna morgon.  Och jag hann med två olyckor inom loppet av en timma. Först daskade jag på ändan när jag var på väg till bussen. Det var snorhalt ute och parkeringen var som en isbana. Ont gjorde det också. Som tur var så ramlade jag på sidan så det var bara låret och armen som tog skada. Men insåg ganska snabbt att jag hade bråttom till bussen när jag låg där och tyckte synd om mig själv så jag var snabbt uppe på fötter igen!

Eftersom jag inte hunnit äta någon frukost hemma så for jag och handlade lite frukt, youhurt och, kaffe och en loka. Jag skyndade iväg till skolan och satte mig i aulan eftersom vi skulle titta på Hamlet och öppnade där min loka. Tror ni inte halva flaskan sputar över mig? Mina brallor och mitt linne blev dyngsurt. Sicken bra start på dagen!

Våran vardag | | 3 kommentarer |

22+0 (v 23)

Idag har jag skola fram till klockan 15.45 och sen ska jag och lillasyster pallra oss ner på stan och fixa lite smått och gott. En concealer från makeup store och ett solpuder ska införskaffas. Tänker skämma bort syster och bjuda henne på middag någonstans! 

Annars då, går in i vecka 22+0 (v. 23) idag. Helt otroligt att jag redan gått igenom 55% av graviditeten. Men bäbis gör sig påmind mer eller mindre dygnet runt, det sparkas och sprattlas. En riktig energiknippe därinne!
Man kan till och med se rörelserna utanpå magen. Det är så fränt! Krabaten är för övrigt 28 cm lång från huvud till fot och väger runt mellan 470-575 gram. Kroppen fortsätter att utvecklas dag för dag och de inre organen specialiserar sig på sina funktioner.
Barnet är känsligt för beröring och flyttar sig om man buffar på det. Naglarna har vuxit ut och täcker hela fingertoppen. Barnet har utvecklat sin egen dygnsrytm med aktiva perioder och sömnfaser. Mitt lilla pyre är mest aktivt när jag vill sova. Men det är så mysigt att somna in till! 

Jag kan inte må bättre än vad jag gör. Mitt humör ligger på topp från att jag vaknar på morgonen till att jag somnar på kvällen. Jag har inga nämnvärda besvär över huvudtaget. Måste säga att jag haft en drömgraviditet hittils. Ända sen illamåendet avtog runt v 12 så har jag bara mått bättre och bättre. Tänkte visa lite bilder från v 17-20 och så får ni se lite nyare bilder senare! 


Graviditeten med John | | Kommentera |

klirr i kassan

Godkväll godkväll!
Idag fick jag lön. Och inte bara för en månad utan för två. Det klirrade gott i kassan må jag säga, kontot har ekat tomt sedan jag kom hem från Tyskland. Fick lov att ta mina sparpengar som fickpengar där borta. Som ni kanske vet så låg min lönelapp kvar på jobbet när det var dags för utbetalningar i Januari så lilla jag blev helt utan pengar. 

Patrik har just åkt iväg på sin kickboxträning och jag ska sysselsätta mig med tråkigheter. Fick föresten höra undebara nyheter tidigare ikväll och det gjorde min dag. JAG ÄR SÅ GLAD! 

Nu ska jag berätta nåt skumt. Min storebror och hans familj åkte på bio igår och de fick lov att betala över 100-lappen för en BIOBILJETT åt deras 1-månad gamla son. Löjligt!


Bjuder på en bild av fina Lisa idag på väg till droskan.
Våran vardag | | Kommentera |
Upp