dubbel lurad

Hallå! 

Ord kan inte beskriva hur less jag är på telenor. Jag har det absolut sämsta internet i hela världen. Phonehouse/telia drar också en massa pengar från mitt konto som de inte ska. Man blir så lurad av försäljare. Om jag jobbade som försäljare så skulle jag ha ångest när jag tänkte på hur mycket jag ljugit för mina stackars kunder under dagen.


Har ivrigt väntat på denna löningsdag. Hade räknat med några tusenlappar när jag loggade in på swedbank och fick se 0 pengar på kontot. Nåt gick tokigt till på jobbet så min lönelapp ligger kvar där. Ringde chefen och på henne lät det som att det inte lär bli några pengar för mig denna månad. TOPPEN! Jag som åker till tyskland den 10:de.

Polisen har dessutom haffat knarkarföräldrar inte allt för långt ifrån hällnäs. De körde tydligen bil påverkade och tack vare det gjordes en husrannsakan där de hittade deras narktikaodling. Tycker synd om barnen, vi får hoppas att de får flytta till någon trygg miljö efter det här. Vissa sorters människor kommer man nog aldrig kunna förstå sig på. 

Ikväll är det bio som gäller. Vi ska titta på The Descendants med George Clooney. Gud så gott det ska bli med biopopcorn!! Vi ska fara och titta på den med Ellen och Krille.
Våran vardag | | Kommentera |

underbart

Jag ljög under den tidigare bilden där det stod att någon skulle hålla mig sällskap ikväll. Jag hade fel och sitter nu här och äter glass i min ensamhet. - jag kommer hem om 45 min...
OKEJ vem bryr sig, då har ju patrik lix kommit hem. DUMMER

Nä, inte är jag bitter! Jag har varit effektiv och skrivit klart en uppgift ikväll. Har dessutom fått känna TVÅ sparkar direkt efter varann. IIIHHHH, så mysigt. Ni förstår inte! Har känt liknande förr men alltid tänkt, äääsch jag inbillar mig bara men den här gången så går det inte att tro annat.

Detta vart Saras räddning ikväll faktiskt!
Våran vardag | | En kommentar |

toksnö

Trodde inte min mage skulle samarbeta med mig idag, men hade bestämt mig för att fara och göra mitt prov i varje fall. Det kändes som att tyskaprovet gick riktigt bra, härlig känsla. Magen är snäll dessutom så jag är kvar på skolan, BRA JOBBAT. 

Ikväll ska vitrinskåpet säljas och efter det ska Patrik fara på en föreläsning med Kay Pollak. Han är tydligen en vansinnigt duktig talare har jag hört, synd att jag missar det. Hoppas Patrik kan återberätta till mig sen. Jag älskar föreläsningar. Man borde gå på sånt lite oftare, har för mig att de finns ganska mycket att gå iväg på. 

Helgen närmar sig och det är jag glad för. Ska nog unna mig att se BÅDE gladiatorerna och någon film i helgen. Har ju varit fri från sådana begär under veckans gång och OJ vad duktig jag varit. Imponerande. Patrik har nog blivit lite less emellanåt, nog för att han får glo på dumburken hur mycket han vill men han har nog saknat mig lite som sällskap. 

Toksnöar gör det ute. Tyckte det räckte med snö. Men icket.. Men jag har tur jag som slipper allt som har med snöskottning att göra. 

glad för att min lillasyster kommer och håller mig sällskap ikväll! 
Våran vardag | | Kommentera |
Upp