ett regnigt umeå


Hej på er! Vilket uruselt väder vi fick idag. Regnet bara vräker ner. Stackars alla bilfantaster (många har säkert åkt jättelångt) bara för att komma till wheels idag och så möts dem av detta - attans otur.

På babyfronten är det lugnt. Det ser aningen mörkt ut för min gissning som var idag. Men det känns faktiskt inte alls som att bebbe har någon lust att titta ut. Men vem vet, det kan bara smälla till! Så länge ingenting händer så är ni välkomna att titta förbi imorgon och äta en tårtbit eller två. 

Puss 

Våran vardag | | En kommentar |

oops

En bild kan säga mer än tusen ord. Eller vad tycker ni? Mitt budskap med denna bild är att Sara ska förstå att jag saknar henne och att jag gärna haft henne här, min dag hade nog inte varit fullt lika långtråkig då. Jag har sysselsatt mig med garderobsrensning och fick för mig lite impulsivt att baka chokladbollar...

Men kvällen blir roligare! Hela familjen ska träffas hemma hos min storasyster och grilla, dels för att min bror och hans familj åker till estland imorgon och dels för att jag fyller år på söndag. De blir himla mysigt!

Våran vardag | | 2 kommentarer |

media markt

Godkväll! Tror ni inte att våran hiss i trapphuset har gått sönder? Vi kom hem för en stund sen och jag känner mig fortfarande helt färdig efter de 43973 trappstegen.

Ikväll har vi varit förbi på media markt och kikat på diskmaskiner, det var det jag önskade mig av min familj i studentpresent. Efter närmare fyra års diskning för hand så är jag less, och jag kommer nog glädjas åt maskinen ännu mer sen när vi dessutom blir fler. Men vi kom inte hem med någon diskmaskin, lite beslutsångest sådär.. I elgigantens senaste reklam så hade dem en maskin som vann "bäst i test", det låter som ett säkert kort när man inte är speciellt insatt i diskmaskinsvärlden. Men helt tomhänta kom vi inte hem, vi fick med oss en golvfläkt, så nu slipper vi kanske överhettas i sommar. Som jag berättat tidigare så blir det vansinnigt varmt här i lägenheten, vi brukar normalt ha runt 30 grader härinne eftersom solen ligger på från morgon till kväll.

Nu ska jag och Patrik titta på American Reunion (förlåt sara!) som ÄNTLIGEN kommit ut i servärd kvalla. Som jag längtat! Ha en fin kväll!
Våran vardag | | Kommentera |
Upp