lite annars är volvonKöpte mig en ny vårjacka idag! Vinterjackan blev på tok för varm och dessutom lite väl tight för min växande mage. Köpte den här extra stor bara för att kunna ha resten av våren. 

Idag hade vi gruppträff igen och en tandhygienist och en sjukgymnast pratade med oss om matvanor  och motion. De pratade om allt sånt som man hört många tusentals gånger i sitt liv men som är viktigt att bli påmind om ibland emellanåt. Visste ni att "typ två diabetes" (även förknippad som ålderssjukan") förut var vanligast bland medelåldersmänniskor och idag ofta påträffas hos 4-åringar? Sjukt. 

Vi åkte förbi på Bilinvest och på Bergners bil. Försäljaren tyckte att vi skulle provköra en utav bilarna och vips så var vi ute brummandes på E4:an. Kändes lite lyxigare än volvon kan jag intyga. Men nej, vi ska inte köpa bil idag och troligtvis inte imorgon heller. =) Det får komma lite längre fram!
| | Kommentera |

guld värt!

Har precis kommit in innanför dörren. Är äntligen hemma efter några minuters förtvivlan på vasaplan. Min buss gick inte förrän om en halvtimma när jag stod på vasaplan, och eftersom jag inte är helt förtjust i att stå ute i mörkret så jag fick sätta mig på en annan buss och åka runt halva staden för att slutligen komma till ersboda.

Min kväll har spenderats på Waynes med världens finaste Micaela i flera timmar, och jisses vad vi har pratat. Jag är så tacksam för att vi fått en så bra kontakt och att vi klickar så bra.


Snyggt jobbat alla eu-parlamentariker som jobbat hårt under eu-rollspelet! Men nu håller mina ögon på att gå i kors. Hjärnan känns ungefär som potatismos, det gjorde den redan under middagen då jag inte orkade titta på tv för att koncentrera mig på vad som hände. Hoppas ni haft en fin dag! 


Här har ni en liten film där ni ser hur det går till på ett eu-rollspel. Dramatiskt är bara förnamnet.Våran vardag | | Kommentera |

26+0 (v27)

Jisses, denna dag har bestått av mycket tänkande. Från 08.25 till 15.30 för att vara exakt. Vi har klurat ut resolutioner inför morgondagens EU-rollspel. Och jag har haft en ihållande huvudvärk sen jag kom hem, slocknade på soffan efter middagen. Välbehövligt! 

Nu har vi gått in i trimester tre och det är nu mindre än 100 dagar kvar till bf, 97 enstaka dagar för att vara precis! Bäbisen väger nu 976 gram och är 36 cm lång.

Bebisen och hjärnan utvecklas nu intensivt! Den här veckan kommer babyn öppna ögonen. Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför magen, bebisen tar små "andetag" som träning inför livet utanför. Blodcirkulationen är dessutom fullt fungerande. 

Bjuder på några bilder imorgon istället. Jag är toktrött ikväll. Sovgott!
Graviditeten med John | | En kommentar |
Upp