älskade pappa och fästman

Strålande väder idag! Har lust att gå ut men sitter och väntar på att posten ska dyka upp med min order. De ska komma innan 16.00 men oftast kommer dom vid lunchtid så det vore dumt att missa det!
 

Jag överaskade Patrik ordentligt i veckan. Jag bad honom ta en snabbdusch och att han skulle hojta till när han var klar och då var han tvungen att blunda. Jag tog på han ett par mjukisbrallor och en t-shirt och ställde honom framför spegeln och så fick han titta. På sig hade han en t-shirt med en bild av honom och John på. Ni skulle ha sett hans min, hihi. Efteråt fick han följa med till vardagsrummet och där väntade en kaffekopp, men inte vilken kaffekopp som helst - en kopp som påminner honom om att han är den bästa pappan i hela världen. Hans tålamod är helt enastående, hans snällhet mot allt och alla går inte att mäta och han är en människa full av kärlek. Han är den absolut finaste människan jag känner och jag är så stolt över att få vara hans fästmö och mamma till hans barn.
John 0-12 mån. | | 3 kommentarer |

mörkare när det blir kyligare

Igår hjälpte Sara mig att färga kaluffsen. Jag brukar alltid vilja bli mörkare när det blir kyligare ute och den här gången blev det riktigt mörkbrunt. Nästan lite åt det svarta hållet men det lär ljusas upp en aning efter några duschar. Har dessutom bestämt mig för att klippa lugg så ska passa på att boka en tid i veckan. Funderar på att fara till dragonskolan och låta några av frisörerna där klippa mig, skulle vara ganska smidigt då Sara kan ta hand om John under tiden.
Våran vardag | | En kommentar |

utbildning 24/9

Igår eftermiddag blev det stressigt. Patrik kom hem vid 16.30 som vanligt och det var inte förrän då jag kunde börja med middagen, den gick någorlunda snabbt (kasslergryta m. pasta). Men innan vi hade hunnit äta var klockan 17.15, så jag hade femton minuter på mig att snabbt försöka fräscha upp mig lite inför kvällens utbildning/gästevent eftersom jag ska vara där 17.45. På med lite smink och sen ila iväg snabbt som tusan var min plan.. Men tror ni att jag fått med mig mitt smink från Hällnäs sen vi var där i helgen? NÄ.. Så jag fick fara som den naturliga skönhet jag är (med 13 tusen finnar i pannan som jag fått sen jag började amma), haha. ;)

På utbildningen gick vi igenom lite basics och på gästeventet så pratades det om nyheter som Timewise Repair (gudomlig för lite äldre som hunnit få ålderstecken) samt ögonfrans serum/primer. Sen kikade vi lite närmare på färgförslag som framhäver ögonfärg och applicering, bland annat sotningstekniken. Lärorikt! Bland gästerna lottades det ut läppglans och en ögonskuggepalett och bland konsulterna lottades det ut lite allt möjligt. Jag fick med mig en bodylotion och ett bodypowder, och en äkta sötvattenspärla.
Den splitternya serien "Timewise Repair". Denna ska mamma börja använda redan nästa vecka!
| | En kommentar |
Upp