Z-kullen 1 år

Det här är Bozz mamma Bea. Visst är hon söt? Nu kanske ni förstår varför man kallar den här hundrasen för laughing dog. Den här bilden har jag snott av Sussie på facebook och anledningen till det är att vi rensat datorn så vi har inga bilder på Bozz och hans syskon. Bozz fyllde nämligen 1 igår och det firades med en vaccinationsspruta som han vart lite knasig av efteråt! Men han fick grisöron och en baotastor tuggknut också så han var glad! 

Våran staff Bozz | | Kommentera |

charmören

När vi var på coop bygg förra veckan så sprang John runt, hejade på alla människor han såg och klättrade på målarburkar och trappstegar. Just det här med klättrandet gör att man sätter hjärtat i halsgropen ett x antal gånger per dag. Men hur som helst, så slog det mig hur stor han har blivit. Hans nyfikenhet på allt som ska utforskas. Och numera har han två snabba ben som hjälper honom på upptäcksfärderna. Han förstår så mycket och man ser ofta hur han klurar på saker och ting.

Han älskar mat och delar gladeligen med sig till sin bästis Boof (Bozz). Han vill vara med Boof jämt och tycher att han är den roligaste som finns. Boof är den första han ropar på när han vaknar på morgonen. Han får ingen flaska sent på kvällen numera och protesterade inte när vi slutade med den heller. Han brukade bara dricka två klunkar och sen somna om i varje fall så det var bara onödigt. Nu får han en flaska runt 19-19.30 och sen sover han hela natten och frukost brukar vi äta runt 08.00. Det brukar bli 1 ½ grötportion. Det är äppelbitar i gröten han äter just nu och den är väldigt omtyckt. När han ser något gott som han vill ha så pekar han, smackar med munnen och säger MmmMmmMm..

Han brukar vila en stund på förmiddagen och en stund på eftermiddagen. Ibland ingen på förmiddagen utan en lång sovstund på eftermiddagen istället. Det är olika från dag till dag. Han är väldigt gosig av sig. Han tycker om att kramas och pussas och ibland får man till och med en slängkyss. Han brukar gladeligen pussas med Vanja och Tara också. Charmören! 

När man sjunger imse vimse spindel så gör han rörelser till, åtminstone till halva sången. Bobbycaren är den absoluta favoritleksaken och ännu roligare lär den garanterat bli i huset där han har större ytor att brumma omkring på. Han älskar kablar och sladdar.. Får han välja mellan en leksak och en mobilladdare så väljer han mobilladdaren 100 av 100 gånger. Jag förstår inte varför men så har han alltid varit. Blivande elektriker mån tro? 

Vi har fortfarande inte fått någon kallelse till 1-års kontrollen så jag hoppas den dimper ner i brevlådan snart. Är nyfiken på hur mycket han växt. Men han har 80/86 på kläderna och 8 tänder!

Älskade fina.
 
John 12-24 mån. | | Kommentera |

början av renoveringen

På torsdagkväll åkte jag och Patrik runt och köpte i princip allt vi behövde inför helgens husrenovering. Golvet hade vi redan i Vindeln men tapeter, målarfärg, penslar, verktyg och lite sånt. På fredagförmiddag blev husköpet helt färdigt! På eftermiddagen när Patrik slutat jobba åkte vi raka vägen till huset och satte igång. Pappa har hjälpt till från morgon till kväll både lördag och söndag och vi har i princip färdigställt vardagsrummet. Där inne har vi lagt ett ek parkettgolv, väggarna är vit målade förutom ena kortsidan som har en guld/vit tapet.Det som fattas därinne är lister och kakel som ska sättas runt kaminen. Vi har tapetserat köket, målat en del fönster och lister och farstun 2 ggr. Är rätt så mör i kroppen! Men oj så kul det är! 

Såhär fina byxor jobbar jag i! 
 
 
 
Hemmet/Inredning | | Kommentera |
Upp