sällskapligt

Vi är förkylda igen. John är hostig och jag är snorig. Patrik har det nog värst som är bådera. Och den stackarn är på utbildning tills imorgon i Vännäs. Men, betydligt bättre för honom att sitta inomhus och lyssna än att stå utomhus i blåsten och jobba. Pratade honom vid 20.00 och då höll de på att äta en tre rätters middag och det verkade ha det gott. Jag och Sara mysade till det med tacos här hemma. Vi gjorde det enkelt för oss för att slippa ett stort diskberg, därför tog vi bara favoriterna gurka, majs, lök och ost. Och tacosås såklart. 

Lina, Henke och lilla Vanja kom också förbi en snabbis nu på kvällen. Lika trevligt som alltid. Och sen kom även Hanna hit. Så vi har tittat på Sofias änglar, kanske ett av de mest hjärtskärande och gripande programmen som finns. Kvällens avsnitt handlade om en familj där både dotter och pappa blev drabbade av cancer. Fruktansvärt. 

Här har ni bild på den lilla familjen. Henke, Lina, Vanja och deras rottis Aston. Bilden till höger är en nytagen bild på Lina och Vanja. Hon är en vecka äldre än John. =)Våran vardag | | Kommentera |

polarn och pyret

Igår möttes jag och Micaela upp på stan. Vi åt lunchbuffé på Ronjas och sen gick vi en stund på stan. Har inte gått på stan på evigheter, det har istället blivit att man har varit på strömpilen eller coop. Så det var riktigt kul att strosa omkring och John var helnöjd, det fanns ju så mycket att titta på. Tyckte det fanns mycket fint i butikerna och det fanns massor jag ville ha. Men jag köpte bara en tröja på gina. Nu ska jag inte köpa något till mig själv förrän sommaren är på ingång, och då ska jag shoppa ordentligt som en belöning till mig själv.

Men innan vi tog bussen hem så gick jag in på polarn och pyret. Det blir så varmt för John med overallen när det är flera plusgrader ute och han sitter i vagnen med åkpåsen. Så jag köpte en fodrad vindfleecejacka, den kommer bli perfekt nu i vår, kalla sommarkvällar och även i höst. Köpte den i str 80. Sen fick han ett par ullvantar också. Längtar tok mycket till sommaren nu när det varit så varmt och skönt ute. De senaste dagarna har snön smält bort från vägarna och man skulle kunna tro att det var april. 
Våran vardag | | Kommentera |

utställning

Idag ska Bozz vara med på sin allra första utställning. Nervöst! Men vi ser det som något roligt, 
och bra socialträning för honom. Vi har inte tränat något med honom så vi förväntar oss ingenting. Ska bli
spännande att se hur det går för honom att springa runt med massvis med andra valpar utan att blir allt 
för uppspelt. Har försökt ställa honom på bordet några gånger men han är inte speciellt förtjust i det utan 
sätter sig hellre. Fast lockar man med korv så kan han stå himla ståtligt! 
Våran staff Bozz | | Kommentera |
Upp