du är bäst

Jisses vilken tröttsam dag vi har haft idag. Började få känningar i huvudet igårkväll och sa till Patrik innan vi somnade att det här mest troligt skulle bli en jobbig dag. Han erbjöd sig att ta med Bozz till jobbet men jag tyckte att det var onödigt. När Patrik kom hem vid 16.30 var jag helt slut för huvudvärken var gräslig, lägenheten såg ut som ett bombnedslag och John var inte alls nöjd. Då tog han med sig barn och hund ut på en långprommis och jag fick sova en timma, när han kom hem hade han dessutom med sig mat. Efter maten hjälptes vi åt att röja undan i köket och vardagsrummet och sen åkte han vidare till sin mamma. Han lär vara väldigt trött när han kommer hem. Borde göra nåt smarrigt kvällsfika och ge honom lite massage som tack för hjälpen.
 
 
Våran vardag | | Kommentera |

läsvärda bloggar

I helgen ser det ut att bli långhelg för Patriks del. Det lät som att han skulle komma hem tidigt i eftermiddag och vara ledig både fredag och måndag. Fast han ska hjälpa sin mor att renovera sitt nya badrum så han lär nog spendera mestadels av tiden där. 

Men jag skulle behöva en riktig städ och tvätt dag här hemma, har jag tur kanske farmor eller någon annan vill vara med John i ett par timmar. Det finns vissa sysslor som inte är möjliga att göra när man är ensam hemma med John, han är och har alltid varit en rastlös kille och har inte lätt att roa sig själv några längre stunder. De senaste dagarna har han varit så upp i varv så jag har varit heeeeelt slut på kvällarna. Har somnat så fort jag lagt huvudet på kudden och sen sovit som en stock. Han har blivit en riktig energiknippe!


Tänkte tipsa om några bloggar som är jag läser! 
Micaela - otroligt begåvad när det kommer till både skrift och foto och bloggar om allt möjligt! 
Helene - nybliven mamma till en liten tösabit! bjuder på mycket bilder och uppdaterar ofta, dock lösenordsskyddad för tillfället.
Linnéa - Min kompis killes syster som jag lärt känna lite bättre den senaste tiden. Vi var gravida samtidigt och det skiljer lite mer än månad mellan barnen. En stark individ! 
Sara - Min lillasyster som inte är så duktig på att uppdatera men när hon väl gör det så bjuder hon bland annat på snygga bilder från makeup lektioner.
Patricia - Började läsa den här bloggen när jag var gravid och har fortsatt sen dess. Patricia är en SNYGG tvåbarnsmamma som skriver om allt som händer i hennes liv. Hon är ärlig, rak och öppen. 
 
Och så Mias blogg såklart! Men den är också lösenordsskyddad! Ha en fin eftermiddag kära vänner! 
 
Våran vardag | | 2 kommentarer |

vårat allt

Du är det finaste jag vet! 
John 0-12 mån. | | En kommentar |
Upp