hua

Det får bli ytterligare ett mobil inlägg eftersom vi ännu inte fått nåt internet. En tekniker ska komma hit någon vacker dag och kolla på eländet men vi har inga förväntningar alls vid det här laget.. Igår åkte vi till Hällnäs så jag fick sätta mig ned med teorin i varje fall. Jag har ca 50 faser kvar att göra och en fas är 70 frågor så jag har ju lite att göra.

I torsdags fick jag snurra runt runt som en isprinsessa på halkbanan. Det var mest kul, lite otäckt första varvet på varje bana eftersom man inte visste vad som väntade. Körde man för fort så släppte allt och man hade ingen som helst kontroll. Men kul var det!

Mindre kul var min lilla uppkörning på fredagen. Jag tyckte det gick skapligt förutom att jag är värdelös på att parkera men det visste jag ju innan. Min lärare var inte lika imponerad och satte in fler lektioner. Jag vart dö arg när jag satt där i bilen och jätte ledsen när jag kom hem.
Nä usch.. snart är förhoppningsvis det här eländet över.Våran vardag | | Kommentera |

inget Internet än

Vi är fortfarande utan Internet och jag behöver det nu mer än någonsin tidigare. Jag har jobb att söka, cv:n att skriva och teori inför körkortet att plugga. Och skriva några rader här såklart! Och detta är inte lätt utan internet. T3 säger hela tiden "imorgon kommer det att funka" men det har det inte gjort de senaste 10 gångerna vi ringt dit. Och idag sa de att det är vindelns nät som strular och att det kan dröja ytterligare 3 arbetsdagar innan det kommer att fungera.. suck.

För våran del är det full rulle hela dagarna. Men lägenheten är nu helt utom vårat ansvar. Helt tom, städad, besiktigad och nycklarna inlämnade. Bästa Ulrica har hjälpt oss och det har varit guld värt. Skönt är det att vi slipper tänka på den nu mer. Huset är fullt beboeligt vid det här laget men det är såklart tusen grejer kvar att fixa. Vi var tvungna att köpa en ny ugn eftersom våran visst var trasig. Det är väldigt tacksamt att ha en pappa som är elektriker.. Det tog inte många minuter för honom att mäta amperen bak i ugnen och konstatera att den var paj. Jag blev inte chockad eftersom både min äppelpaj och klyftpotatis behövde vara inne i 60 minuter för att bli färdig, och då var gradantalet betydligt högre än vad jag vanligtvis brukar ha. Men men, så kan det vara!

Johns inskolning började igår och det har gått över förväntan, verkligen jättebra! Han har inte varit ledsen en sekund och det känns så tryggt. Han är så fascinerad av de äldre barnen och vill göra precis som dom. Min lillprins har plötsligt blivit så stor! Det känns så mycket lättare för min del att lämna bort honom när jag vet att han är glad och så trygg i sig själv. Nästa vecka ska han få testa vara där själv utan mig när jag ska iväg på halkbanan. :)

John stormtrivs för övrigt väldigt bra här
i huset. Han springer omkring och åker runt på sin bobbycar och busar med Bozz för fulla muggar! Han sover dessutom i sitt egna rum och det funkar bra det också. Ibland vaknar han på natten men då får han komma och sova hos oss. Det må vara trångt ibland men det är såå mysigt. Jag sover alltid mycket bättre om han ligger bredvid och hade jag fått bestämma så hade han alltid fått sova i våran säng men han sover betydligt bättre i sin egen. Unge herrn tar väldigt mycket plats, lätt en 90s själv.

Dagarna har minst sagt varit intensiva. Det har inte blivit många sekunders slöande i soffan på kvällarna. Oftast har vi hållt igång så att vi slocknat direkt vi lagt huvudet på kuddarna. Jag längtar tills om en månad, då måtte det lugnat ner sig en aning. Då har jag kanske fått mig ett jobb, tagit körkortet och huset kanske är någorlunda uppackat! Jag har sökt jobb på ICA och imorgon ska jag till älvbrinken och träffa rektorn där för att eventuellt kunna få vikariera som lärare.

Godnatt och många kramar!!

Våran vardag | | En kommentar |

snart såSnart kommer blogginlägg och bilder! Vi har varit utan internet och det har varit så mycket att göra om dagarna så man har varit heeeelt slut. Men inom kort ska ni få uppdateringar. Kram på er och trevlig helg!!
Våran vardag | | Kommentera |
Upp