min stora pojke

Smeten fick högsta betyg av John igår när vi bakade. När vart min bäbis så stor? Tänk att han blir 2 år snart.. 

Lite nya ord som kommit på den senaste tiden. 
Bompa - bolibompa
Bejbi - baby 
Sascha - Sara
Monia - Monia (dagmamman)
Bil/bilar, dessa ord används ca 684 ggr per dag.
Farfar
Pannkaka sa han igår.

Man får höra mycket nytt mest hela tiden. Han förstår så otroligt mycket. Man kan i princip säga vad som helst och man ser att han är med på noterna. Han älskar att vara utomhus nu när det börjar bli varmt ute och man slipper alla bökiga kläder och tunga skor. Vi njuter av att ha en trädgård att kunna leka på! 
John 12-24 mån., Våran vardag | | En kommentar |

28/4

I fredags överraskade vi mamma och pappa rejält. Att jag och mina systrar kunde hålla en hemlighet så pass länge är minst sagt beundransvärt. Vi hade sagt åt dom att komma hem till oss på grillat och när de kom in så möttes de av pappas äldsta dotter Annica och hennes man. Ni skulle sett deras ansiktsuttryck och dom blev jätteglada! Annica bor i Huddunge (närheten av Uppsala) så man träffas ju inte allt för ofta. Men hon är ändå den syster som vi träffar oftast och det är jättekul att hon och hennes man visar sånt intresse för att umgås med oss. Marie och hennes familj var också här så vi hade fullt hus. Så på kvällen grillade vi och till efterrätt hade Marie tagit med glass, bär och vit choklad. 

På lördagen åkte vi in till stan för att delta i "promenad mot rasdiskriminering". Det var alltså en promenad som visade att det inte är farliga kamphundar vi har utan mysiga familjehundar. Så vi var ett gäng staffar, en rottweiler och en fransk bulldog som gick igenom stan. Sen hade vi lite ringträning i parken. :) 

Jag passade på att lämna in min telefon på laging när vi lix var i stan. Micken fungerar inte i 9/10 fall så folk hör vad jag säger men jag kan inte höra dem. Har jag riktigt tur kanske jag får en ny, peppar peppar.. Men så länge har jag fått låna en samsung galaxy 4. Och jag har inga nummer på den så skriv gärna ett sms till mig så jag får det. På kvällen kom Johan och Rebecca hit och umgicks med oss. Men både jag och Patrik var så vansinnigt trötta, vi fick kämpa för att hålla ögonen öppna på slutet av kvällen så jag vet inte om vi var de allra roligaste sällskapet. Men men så kan det vara ibland!

 
Ett par bilder från i lördags som Hp tagit. Vi kunde inte valt en bättre dag vädermässigt och hundarna var jätteduktiga både på promenaden och ringträningen. 
Våran staff Bozz, Våran vardag | | Kommentera |

påskfirande

Idag fick John köra grävmaskin och det var nog ett oslagbart ögonblick i hans liv. Han satt där med stora ögon och såg så fascinerad ut. De senaste månaderna har han blivit helt tokig i alla typer av fordon och det här var ju superspännande! 

Vi har haft mycket påskfirande vi! I torsdags var vi hemma hos David och Jana. På fredagen var vi i Bastuselet. Igår var vi i Obbola. Idag i staden hos Linn och imorgon firar vi i Hällnäs. Härligt med så stor familj! ♥

Och ett stort grattis till min moster Lena som fyller 50 idag. Hipp hipp hurra! Många kramar från oss! ♥
John 12-24 mån., Våran vardag | | Kommentera |
Upp