söndag

Då lider denna regniga vecka mot sitt slut.. I tisdags åkte jag, sara, marie, jana och liis (janas syster från estland) till stan för att titta på bio. Vi såg sextape med cameron diaz och den var superkul!! Det var på minuten att vi hann till bion eftersom vi lämnade vindeln fyra och bion började fem. David skulle också se bio fast en annan film. Efter bion skulle vi äta middag och här kommer det roliga - Jana fick inte komma in på allstars för att äta mat för att hon inte hade sitt leg med sig. Tjejen i entren sa att hon skulle ha med sig sin målsman i så fall.. HAHAHA! Jana är 34 så hon får ta det som en komplimang. Där gick de miste om lite pengar eftersom vi ändå var sex vuxna som skulle äta middag. Jana var rasande och vi andra skrattade åt situationen. Vi gick till Invito istället och där kom vi visserligen in allihopa men maten smakade ingenting för någon av oss så det var lite tråkigt. När vi kom tillbaka till vindeln så såg vi paradise hotel tillsammans hemma hos david och jana. Heja kristian!! För er som inte vet så är det en vindelbo med i programmet så det gör det såklart jättespännande och han är himla kul i tv. ;P 
 
 
Goaste ungen i världen!! 
Våran vardag | | En kommentar |

glada nyheter

Brrr... Nu är det kallt ute, riktig höstkyla och spöregnar gör det också.. Patrik sa att det skulle regna i två veckor framöver men vi får hoppas att det inte stämmer. Vi håller nämligen på att bygga en ny altan på framsidan så lite regnuppehåll skulle vi minsann behöva för att kunna färdigställa projektet. Jättefint kommer det bli och jag är lyckligt lottad som har en sån händig karl. Han kan det mesta han! 

Nu ska jag bjuda på lite positiva nyheter!

Stort grattis till bästa Henke & Lina som fick ännu ett litet mirakel i fredags. Vid 20.00 på fredagkvällen fick jag ett MMS på en underbart fin liten flicka och jag kan inte bärga mig tills jag får hålla om den lilla. 

Mamma och pappa har fått tag i en lägenhet! Den är stor, jättefin och i ett bra område. Redan nästa vecka får de börja flytta in och lättnaden är stor! Särskilt Sara kan pusta ut för detta innebär ju såklart att hon slipper bo i en husvagn med mamma och pappa, haha! ;P

Bild som HP tagit! Visst är han duktig? :) Den här har vi tänkt göra en förstoring på!

 
Våran vardag | | Kommentera |

daniel

På bilden ovan är det John och Daniel. Daniel är forutom min systers man och mina systerbarns pappa även Johns gudfar. Och världens bästa är han!   
 
Satte mig just vid datorn för att förbereda inför att skicka iväg en framkallning med kort. För några dagar sen när jag försökte starta datorn så gick det inte och tanken hann slå mig att hundratals med bilder var försvunna eftersom jag inte hunnit framkalla men som tur var så gick det att rädda! Men jag fick mig en tankeställare att det var dags att sätta igång att sortera bilder som ska in i album. När jag satt och tittade så hittade jag den här och jag tyckte den var så himla fin!
Våran vardag | | En kommentar |
Upp