juldagenVåran lilla tomtenisse som verkligen vart jätteglad igår när han äntligen (!!!) fick träffa tomten. Vilken lycka!!

Vi firade med min familj i år (18 stycken var vi) och vi höll till i Bastusel. Dagen var jättelyckad och vi hade så trevligt. Marie hade fixat en fantastiskt julbord, ungarna var så snälla och förväntansfulla och hade så kul med varann. Har en massa fina bilder på systemkameran men skriver från telefonen nu. Ville bara skriva några rader nu. Hoppas ni haft en underbar jul. Kram!
Våran vardag | | Kommentera |

16 december

Hej på er! Hoppas att ni är friska och krya. Kanske har ni handlat alla julklappar, bakat, lagat all mat, städat och bara kan njuta av dagarna innan jul. Skönt för er i så fall! För så är det nämligen inte här hemma hos oss och stressen smyger sig på. Igår fick vi i varje fall iväg julkorten så det kan vi bocka av på "göra-listan". Skulle säga att jag klarat av ungefär 50% av julklapparna så det är en del kvar. Imorgon ska jag, john och Astrid in till stan så förhoppningsvis blir jag färdig då.
 
I år har jag och Marie har bakat tillsammans och vi har gjort saffransbullar, knäck, godisar och snickerskakor. Så mycket roligare att göra tillsammans än att stå ensam och hålla på. Det är till och med roligt att diska när man har någon att prata med. Apropå Marie så var hon lucia i tvärålund i lördags. Hon har drömt i hela sitt liv om att få vara lucia och äntligen slog den drömmen in. Hon var jättevacker och hennes sångröst är heeeelt otroligt vacker. Det var absolut det bästa luciatåg jag lyssnat på i mitt liv. 

På lördag ska vi ha lilla julafton här hemma hos oss med Patriks familj. Det blir första gången jag ska försöka fixa ihop ett julbord så i veckan ska jag fixa jansons frestelse, revbensspjäll och sill. Köttbullar gjorde jag förra veckan. Har ni något tips på en julig efterrätt? Inte nåt så mäktigt eftersom man brukar vara så mätt efter julmat. Ge mig lite idéer är ni snälla. 
 
 
Våran vardag | | Kommentera |
Upp