mycket nya ord nu

 
Bilder från gårdagens kvällsbus efter att han badat. Han har haft en period då han bokstavligt talat varit livrädd för att bada. Det bara kom från ingenstans.. Han har aldrig ramlat eller fått kallsup eller nåt annat otäckt utan plötsligt var det bara tvärnit. Men igår så gick det kanonbra! Han plaskade på hur länge som helst och vägrade kliva upp. Skönt att den fobin försvann för tvätta sig måste man ju tyvärr göra emellanåt, och det är inte roligt när barnet vägrar i sten. 

Han har börjat prata jättemycket och vi får höra nya ord varje dag. Det är så roligt när man kan kommunicera på ett helt annat sätt. Han förstår så otroligt mycket och är väldigt duktig på att visa vad han vill. Hans favoritsysselsättning numera är att åka bob - ju snabbare desto bättre. Så det säger han ofta och så hämtar han hjälmen. Sen har han kommit in i värsta mysperioden också. Vill gärna sitta i knät, kramas, pussas och vara nära och det är ju det myyyysigaste som finns tycker jag. 

Idag fick han fara till dagmamman efter att ha varit hemma hela förra veckan. Så jag ska försöka vara lite effektiv innan jag hämtar hem honom. Var nyss ute på en långprommenad med vovven. Nu ska jag skura golven och göra ett litet ryck i gästrummet. 
John 12-24 mån. | | Kommentera |

det vart tjejkväll trots allt

Konstigt nog så blev jag frisk på fredagen. Magen var liksom helt okej. Och eftersom vi längtat så mycket efter den här tjejkvällen så tänkte jag på lördagen, äh det får bära eller brista. Mia hämtade mig runt 13 och när vi kom till stan tog vi en tripp till h&m och köpte en outfit för kvällen. Eftersom jag alltid annars har John med mig när jag är i stan så blir det sällan att man prioriterar sig själv utan handlar BARA barnkläder. Den här gången gick jag inte ens och kikade på barnavdelningen :) 

Vi var hemma hos Sara tills närmare 20.00 då vi kände hur magarna kurrade.. Vi åt supergod mat på Peppes och det blev att vi stannade där i princip hela kvällen. Vi och alla 50+, men det var kul! Bandet trio började spela så då började alla att dansa och det livade upp matgästerna som började dansa och sjunga med. Vi var halft döva när vi gick därifrån för vi hade bordet närmast scenen. Innan vi gick hem tog vi några turer på stjärtlapp i den där isrutschkanan som finns mitt inne i stan. Det var minsann också kul! Vi tvärgick in på Lottas och beställde varsin cider men den var så sur och äcklig så den gick inte ens att dricka upp. Sen gick vi hem till Sara och somnade gott. Tusen tack för en trevlig kväll vännen min! 

Igårkväll gjorde dock min mage uppror igen så nu mår jag ungefär likadant som förra veckan.. 
Våran vardag | | En kommentar |

magsjuka familjen

Usch och fy.. vi har haft en riktig eländes vecka med magsjuka hela familjen. Vi har haft den absolut märkligaste magsjukan någonsin, mer detaljerat än så slipper ni. Först John på söndagen, sen åkte jag på det på tisdagen och sen vart Patrik dålig i onsdags. Som tur är har det varit lite OS på tv som vi har kunnat roa oss med. Sen har vi försökt roa John så gott vi har kunnat men han har varit något understimulerad eftersom han faktiskt varit väldigt pigg i övrigt. Vi har försökt turas om och varit ute lite på gården och fått frisk luft åtminstone. 

Imorgon hade jag och några kompisar planerat en "girls night out" i stan men det verkar ju bara vara att fetglömma. Hade verkligen hoppats att jag skulle hinna bli frisk innan men icket. Tanken var att vi skulle bowla och äta gott på någon pub och ha det mysigt. Så typiskt..Men vi får ta det någon helg inom en snar framtid istället. 
 
Jag och Sara skulle fördriva tiden med lite korspel och jag övertalade henne att spela Chicago (ett sorts pokerspel). Hon såg så himla nöjd ut och visade sedan sin hand som enligt henne var en KÅK..
Då insåg jag att det inte var någon vits att fortsätta spela, haha.. Pokergenen hoppade nog över Sara.
 
Våran vardag | | Kommentera |
Upp