31/1

Jahapp.. Då var snart första månaden på det nya året slut. Denna helg blir inte riktigt som vanligt.. Ikväll kommer nämligen jag jobba till 22 och imorgon kommer Patrik jobba en full dag. Tycker synd om honom som måste kliva upp vid 05 en lördagmorgon.. hujedamig. Jag och John lär antingen åka till Hällnäs över dagen eller så kanske vi följer med David och hans familj till Bastusel. En bil skulle jag vilja ha. En extremt bränslesnål bil som startar i alla väder med bra däck som är jättebillig, nästan gratis hehe.. 
 
Igårkväll röntgades Bozz höfter. Han var ganska groggy när han kom hem och det såg ganska kul ut. Veterinären hade sagt till Patrik att ingen annan hundras tycker så synd om sig själv som staffar efter att de blivit sövda. Ja, han såg verkligen olycklig ut. Jag kan ju inte säga vad som är bra och vad som är dåligt när jag tittar på en röntgenbild men jag tyckte det såg helt perfekt ut.. hoppas SKK tycker likadant! 

John ligger ute i vagnen och sussar. Jag har städat undan och när han vaknar ska vi gå på affären och handla så grabbarna får mat i magen när jag inte är hemma. Glass var också med på önskelistan så det ska jag kirra.
 
Nä nu ska jag göra nåt vettigt. Ha en trevligt helg gott folk! Kram
 
 
Våran vardag | | 2 kommentarer |

nu ska jag bli frisk!!

Min hals har bråkat i flera månader. Fick ju penicillin mot halsfluss i slutet på december och sen dess har jag haft slemhosta. I fredags när jag var på jobbet så var hostan olidlig. Men jag hade turen på min sida och fick tid på vårdcentralen samma eftermiddag. Fick fara en halvtimma tidigare från jobbet och läkaren sa att jag hade jätte mycket slem i lungorna och att det inte alls lät bra. Fick då en dunder penicillin kur och jag mår pyyyton av den. Illamående och fryser precis som om jag skulle ha feber trots att jag inte har det. Igår kändes det som att jag var överkörd av ett tåg och låg helt avdäckad i soffan. Hujedamig.. Nu måtte denna skit försvinna från min kropp! 

Imorse var sotaren här. Sen åt jag och John pannkakslunch och John kan äta hur många pannkakor som helst. Sen kom Mia hit och vi hade lite kvalitetstid. Ikväll ska vi på kalas för lilla Signe som fyller 4 idag. Stortjejen! 

Tror det var Sofia som hade den här på sin blogg och jag vart helt förälskad. Miley har aldrig varit min idol
direkt men hon sjunger "Jolene" heeelt perfekt. Jag vågar faktiskt säga att jag tycker att det här är bättre än originalet. Amaaazing! 
 
Våran vardag | | En kommentar |

lampa

Nu har jag äntligen klickat hem en vardagsrumslampa. Tjusig väl? Har varit på jakt efter en länge så jag hoppas nu det här blir lika fint som bilden i mitt huvud. 
 
Kom på att ni knappt fått se några bilder inifrån huset överhuvudtaget så det ska jag ta och fixa. Kul att se före och efter bilder även fast vi inte är helt klara än. Åh vad jag längtar till sommarn då vi kan göra iordning uterummet, skaffa utemöbler, ordna rabatter, grilla, ligga och sola, bada med John, äta frukost utomhus och allt annat härligt vi inte kunnat göra i lägenhet. 


 
Hemmet/Inredning | | Kommentera |
Upp