älskade familj

Fint familjekort på Johns födelsedag ♥ Men Hanna & Jullan är inte med på bilden! Tack Danne för påminnelsen, vilken miss det vart! Vi är så många i familjen och ännu fler lär vi bli, hihi!
Våran vardag | | 2 kommentarer |

sthlm

Hej! Här är det varmt ska jag tala om för er!! Smhi har varnat för veckans hetta och vi har haft det varmast i europa läste jag någonstans. Hade varit härligt om man haft en stor pool på gården man kunde hoppa ner i och svalka sig i. Eller ännu härligare en stuga vid vattnet någonstans.. Kunna ligga i solen och springa ner och doppa sig emellanåt. Det hade varit fint!  Patrik har haft semester i tre veckor och han kommer ha det i ytterligare två. Har jag tur kommer jag kunna vara ledig en vecka så vi kan hitta på något tillsammans. Kanske ta båten över till Vasa? Eller hyra en stuga på Piteå Havsbad? Jaa, några idéer cirkulerar i skallen. 
 
Jag och Marie var ju i Stockholm förr förra helgen och vi hade det verkligen kanonbra. Vi var på en MAGISK Dolly Parton föreställning. Vilken kvinna! Fantastisk röst, hon är väldigt rolig och personlig.. Hon behöver inga dansare eller fräsig rekvisita för att göra det underhållande eftersom hon är så grym själv. Ja, får ni chansen att fara och se henne så gör det för jag lovar att ni inte kommer bli besvikna. Min favoritlåt är "Coat of many colours" och den lyssnar jag på varje gång jag sätter mig i bilen sen vi kom hem.. Undra hur lång tid det kommer ta innan Patrik blir less. Våra platser inne på globen var på artonde raden, det kändes som att man satt uppe i taket..Jag som inte ens är höjdrädd fick nästan svindel och vi hade båda på oss långklänningar så det var lite spännande att ta sig upp dit utan att snava på klänningen, haha! 

På lördagkvällen hade vi bokat bord på Berns.. Och det ska ju vara en fin restaurang i Stockholm. Faktum var att det fina med kristallkronor, vackra möbler och sånt där var inomhus..Vi som ville äta bistro/bar istället för asiatiskt fick sitta utomhus på plaststolar - inte riktigt lika lyxigt som vi hade målat upp en bild om hur det skulle vara. Men priset på maten var lika dyrt som därinne så en likhet fanns det ju! Till förrätt åt vi SNIGLAR (!!!).. Tänkte att vi skulle testa nåt nytt och folk har sagt att det ska vara gott så varför inte prova. Det smakade ungefär som färska champinjoner fast med mycket krydda. Helt okej men inget jag känner att jag måste äta igen. Till varmrätt åt vi entrecote och till efterätt chokladtårta med hallonsorbe och tryfflar. 

Vi bodde på ett fint hotell i Vasastan. Enda nackdelen var att det var sååååå varmt inne på rummen. Lite svalare vart det såklart på kvällen och den andra dagen fick vi i varje fall en fläkt. Vi shoppade, fikade på ett jättemysigt utomhuscafé, virrade omkring en hel del, åkte båt runt djurgården, gick på museum osv. 
Här kommer lite bilder! 

 
 
TACK MARIE FÖR EN UNDERBAR HELG! Det här ska vi göra om.. Kanske får bli en årlig tradition. ;)
Våran vardag | | Kommentera |

värme


Bild från Lycksele djurpark förra veckan!


Hallå! Vi lever och mår gott även fast det ekar tomt på den här bloggen. Ska sätta mig någon kväll och knåpa ihop massor av inlägg om sommarens höjdpunkter hittills. Den här veckan har bjudit på rejääääääl värme.. Varmaste på 132 år läste jag på aftonbladet. Som tur är så är det svalt inne i vårat hus, särskilt vardagsrummet. Hoppas ni har det gott och njuter av sommaren. Kram
Våran vardag | | Kommentera |
Upp