27/6

Första dagen på väldigt länge som det är lite värme i luften. Juni har verkligen varit en kall månad med regn och hagel. Såg till och med att det snöat någonstans och varit minusgrader.. Vi får hoppas att juli bjuder på mycket sol! Våran gräsmatta skulle säkert uppskatta lite solljus åtminstone så den kan börja växa någongång.
Jag har gjort iordning en planteringslåda på gården och på ena halvan har jag jordgubbar och några har redan börjat mogna. På andra sidan har jag dill, gräslök, timjan, citronmeliss, basilika, pumpa, mangold, rödkål och så är det nåt mer jag inte kommer på för stunden. 

Jag for och hämtade Sara i onsdagskväll så hon fick färga mina bryn och fransar så nu känner man sig lite frächare även fast man inte sminkat sig. Jag har köpt hårfärg också så jag får se när vi får tid för att fixa det. Den här veckan har gått snabbt men idag är det fredag och det är alltid uppskattat hemma hos oss. NU ska jag sätta igång med älggrytan vi ska äta till middag. Hoppas ni får en mysig fredagkväll. Kram!! 

I brist på annat bjuder jag på bilder från när jag lagade älggryta sist och då hade vi middagsgäster :)
 
 
 
Våran vardag | | Kommentera |

mamma och pappa säljer huset

Det är budgivning på mammas och pappas hus just nu och det är så himla spännande! Ni kan gå in på hemnet och kolla om ni är nyfikna på hur det ser ut. Jag har nog inte ens berättat för er att de lagt ut huset till försäljning men så är det i varje fall. Dom började fundera på det för några månader sen och resten har gått rätt snabbt.. Det finns många fördelar för dom att bo i Vindeln och det känns onödigt för dom att ha kvar huset när mamma snart går i pension, hon kan ju fortsätta jobba här om hon vill. Pappa åker till vindeln minst en gång om dagen på diverse ärenden så det blir jättebra. Det är inte klart vart dom ska bo ännu men det ordnar sig. Ifall inget hinner dyka upp innan det är dags kan de bo tillfälligt i strycksele. Men vet ni av en fin 2:a eller 3:a så kontakta mig! :) 
 
 
 Våran vardag | | Kommentera |

happy

En glad kille när vi var på nallelandet i lycksele för några veckor sen. 

Igårkväll var vi på kalas för Marie som fyllde år. Eftersom jag och John är lediga den här veckan så passade vi på att sova över. Marie har tjatat om filmen "Frost" i evigheter så den såg vi på kvällen och den var riktigt fin. Förresten.. Jag och Marie har bokat en weekendresa till Stockholm den 11/7. Så vi flyger dit på fredag förmiddag och sen ska vi sova på hotell i två nätter i centrala stan. En kväll har vi bokat biljetter för att se Dolly Parton, det kommer bli himla kul!! :) :)

Våran vardag | | Kommentera |
Upp