den ivriga gosegrisen

Att staffar är dom mest kärleksfulla och mysiga hundarna i världen är det ingen frågan om. Han är en riktig gosegris. Men han har en energi och ett iver som heter duga. Det finns liksom inget mellanläge. Antingen är det nere på 0 och då ligger han och snarkar. Annars är det 110% full fart! 

I sommar har vi tänkt bygga en hundgård. Det bor alldeles för mycket hundar men framför allt katter här för att han ska kunna springa löst. Han lyssnar oftast men han skulle aldrig i världen stanna på tomten om han såg en annan hund. Då går ivern före all uppfostran, haha.. Tur är det ändå att vi har skogen här uppe där man kan släppa honom så han får springa av sig. Hur som helst så hade vi  tänkt bygga den på våran skogstomt, bredvid bastun. Och så ett litet hus som han kan gå in i om det regnar.. Sen vet man ju aldrig hur han trivs i en hundgård ensam men han brukar vara duktig på att roa sig själv. Annars får vi låna hit en kompis! 
Våran staff Bozz, Våran vardag | | Kommentera |

våffeltisdag

Vi hade det verkligen jättekul i helgen och barna var helt slut efter busplaneten. Till middag fick vi oxfile, hasselbackspotatis och rödvinssås. Gott! På kvällen satt vi och surrade och började spela ett spel. Men John stackarn fick tillbaka sin hosta och vaknade till flera gånger, det gjorde ju inte saken bättre att varje gång han vaknade så insåg han att han inte var hemma. Så vi fick turas om att ligga bredvid honom i sängen och sen blev det en relativt tidig kväll.

På lördagen åkte vi på plantagen ( hittade såååå mycket fint man kan göra i trädgården i sommar, och inomhus!) så jag passade på att bli medlem. Nu gäller det att jag får lite gröna fingrar så jag kan göra det fint ute i trädgården och inte ta död på alla växter. For förbi på några andra affärer innan vi åkte ut till Obbola/Holmsund. Sa hej till farmora och sen över på kalas i Holmsund. 

Idag är det våffeltisdag och jag gjorde ett gäng på förmiddagen. Dom får Patrik och John mumsa på ikväll när jag är borta. Den här veckan började jag som jobba på riktigt. Jag jobbade inatt och jobbar även denna natt och sen fre-mån. :)

Våran vardag | | Kommentera |

min hjälpreda

Busig kille som älskar att hjälpa till i köket. I detta fallet skulle han få blanda ihop en deg till köttfärspajen. Det slutade med mjöl överallt - Som vanligt! ;)John 12-24 mån. | | Kommentera |
Upp