6 år tillsammansI tisdags den 25/11 firade jag och Patrik våran 6-års dag. Det är så fashinerande att jag träffade min kärlek när jag var en förvirrad, kaotisk och naiv femtonåring och att vi hållt ihop och att vi idag har hus, barn och hund tillsammans. Han känner mig på ett sätt som ingen annan gör och jag är så tacksam för att just våra vägar korsades och att vi är där vi är idag. 

Vi brukar inte göra något märkvärdigt på våra årsdagar men den här gången så fixade vi barnvakt och for ner på hotellet och åt middag. Oftast när vi är på restaurang så blir det ganska stressat, man liksom kastar i sig maten bara för att John äter tio tuggor och så vill han göra allt annat än att sitta på sin plats. I tisdags kunde vi sitta helt avslappnat och bara prata med varandra och njuta av maten. Det kändes väldigt lyxigt! 

Jag och John är inte helt krya. Förra helgen bröt en förkylning ut för mig och jag mådde uselt på fredagkvällen. Nu i veckan har John  också varit hängig och snorig. Som grädde på moset har han haft heeeemska vredesutbrott helt utan anledning. Jättetrött och vägrar ge sig trots att han inte själv vet vad han vill.
Han har liksom kunnat bli så arg så att han nästan exploderat av ilska. Och det har inte spelat någon roll hur man försökt prata, busa, muta, förklara för ingenting har hjälpt. Här testas verkligen ens pedagogiska sida och tålamodet. Men 98% av tiden är han världens goaste och det behövs bara ett litet leende så har man glömt bort utbrottet. 

Ikväll ska vi fara på after work på hotellet. Jag, Patrik, Marie och Daniel är medbjudna så då ska mamma och pappa vara hemma hos oss med alla barna. Imorgon ska vi upp tidigt för att vi är bjuda på Tuvas dop i Nordmaling och sen ska vi på Vindelånäset och äta middag med Patriks familj. Hoppas ni har det bra kära vänner. Kram på er. Våran vardag | | Kommentera |

inofficiell utställning vindeln

Det gick jättebra för Bozz på helgens inofficiella utställning här i Vindeln i helgen. Han vart BIR och BIG 2, han fick med sig tre rosetter, en hundmatpåse och glada ägare hem efteråt. Våra fina uppfödare var med och tittade på och kom förbi på fika efteråt.

Såhär löd kritiken

" 2årig maskulin hanne med mycket vackert huvud, vackra mörka ögon, välutvecklade kinder, starka käkar. Mycket välkroppad kompakt kropp. Raka fina framben. Bra benstomme. Fin bredd i fronten. Bra bredd i välmusklade lår. Vacker päls och färg. Bra rörelser och mycket trevligt temperament. Mycket välvisad.

Det var nog den bästa kritik Bozz någonsin fått så det var jättekul!
Våran staff Bozz, Våran vardag | | 2 kommentarer |

farsdagIgår var det fars dag. Patrik fick sovmorgon och så hade jag och John dukat upp en gofrukost, tänt lite ljus och skrivit ett fint kort med lite trisslotter. John gick och väckte Patrik med att säga -Pappa, kaffe klart!

Inte så märkvärdigt men Patrik blev glad i varje fall. På eftermiddagen åkte vi till min pappa och firade honom. Jag tycker det är fint med såna här dagar. En dag där man lite extra kan visa uppskattning och kärlek. Men man borde definitivt bli bättre på det även till vardags. Men jag brukar ofta säga till patrik att han är en fantastisk pappa så det vet han nog! Han är helt otrolig faktiskt, John kunde inte ha fått det bättre. Vi älskar dig!!
Våran vardag | | Kommentera |
Upp