tråkigt besked

Vindelns vision var bara ett skämt och våra dagmammor måste stänga ner verksamheterna. Det känns rent ut sagt förjävligt, ursäkta språket men man blir så himla ledsen.

Många frågor snurrar i huvudet. Vart kommer vi att placeras? Kommer John få någon av sina kompisar med sig till nästa ställe? Hur kommer han hantera en flytt till en betydligt större barngrupp med nya fröknar? 

Nä usch, det känns som en mardröm. Inte för att jag tror att det är sämre på en förskola det är bara det att det är något vi plötsligt blir tvingade till när vi trivs alldeles perfekt med hur vi har det.

Ikväll ska vi fara på ljustfest i granö kyrka. Det var 90 stycken anmälda så det blir säkert trevligt. Ha en fin fredagkväll vänner. Kram på er! 
Våran vardag | | Kommentera |

mysig killeTror ni att det är lätt att kliva upp på morgonen när den här mysproppen håller om en och säger mysa mamma mysa och så kramas han ännu hårdare. Den här morgonen fick vi verkligen ila järnet för att hinna till dagmamma/jobb men vi hann som tur var.

Vi hade det supertrevligt på klassfesten i fredags. Vi träffades hos My cirka tio stycken där vi surrade om allt som hänt de senaste två åren och så spelade vi spel. Vid 23 for vi på Lokal, jag hade aldrig varit där tidigare så det var festligt. Där träffade vi Pontus, Johan och Richard som inte hann till My innan så ganska många från skolan fick man träffa. Hade såklart hoppats på att ännu fler kom men. Jag och Lisa tog taxi till vasaplan för att kunna ta 01 bussen hem till vindeln och vi somnade gott i bussen!

På lördagmorgon for Patrik till Holmsund till sin bror för att sätta klinker i deras nya kök. Det vart huuur snyggt som helst!


Våran vardag | | Kommentera |

klassåterträff

Igår kom massor med snö. Så pass stt jag och Sara fick julkänsla och började sjunga julsånger när vi var ute och gick. Idag skulle man ha haft på sig gummistövlar för snön är borta och istället har vi världens plask väder. Konstigt att man blir överraskad, det blir ju precis likadant varje år? Tur vi bytt däck i varje fall.

Just nu sitter jag i bussen påväg till stan. Vi ska ha klassåterträff från gymnasiet, så himla kul! 🎉✌Det här är en bild från våran studentmiddag!

Ha en trevlig helg kära vänner!
Våran vardag | | Kommentera |
Upp