vecka 34

Nu är vi inne i vecka 34 och det börjar sannerligen gå undan nu. Den 7/1 får vi tillgång till huset och då är det bara en månad kvar tills han är beräknad att komma så vi kommer verkligen att ha fullt upp enda tills det är dags. Lillevän du får inte komma mycket tidigare än beräknat för då blir det stressigt för oss. Två bebisar föddes igår i min fbgrupp och de verkar utifrån de lilla vi hört  tack och lov må bra trots att de är tidiga. Men att det redan börjar födas lite bebisar påminner mig om att jag åtminstone borde börja klura på vad jag ska packa ned i bb-väskan. Imorgon ska vi in till stan så då ska jag handla lite nödvändigheter som amningsinlägg, bekväma trosor, salvor och sånt som man kan tänkas behöva när det är dags. 
 
Det är lite skillnad mot för när jag väntade John. Då var ALLT klart säkert två-tre månader innan han skulle födas. Spjälsängen var monterad, bäddad och klar. Jag hade kläder tvättade och vikta i storleksordning och allt var verkligen ordnat in i minsta detalj. Och det var så himla mysigt med förberedelserna! Det kan jag känna att jag saknar den här gången men vad är vitsen med att göra iordning allt när det lix ska ner i flyttlådor om två veckor. Det enda vi gjort förutom att köpa lite kläder till lillen är att vi köpt en ny barnvagn och den står och är så fin så i vårat sovrum. Men jag känner mig inte stressad över det materiella eftersom vi har så ofantligt mycket saker sen John var bebis, så det är skönt! 
 
 
Jag var hos barnmorskan dagen innan julafton och allt såg bra ut. Hon hade lite svårt att känna hur han låg och ville att det skulle dubbelkollas så vi ska till Vännäs den 4/1 för en liten koll att han lagt sig till rätta med huvudet. Har han inte gjort det så gör man ett ultraljud och sen vändningsförsök men det hoppas jag innerligt att jag slipper för det har jag hört gör jätteont. Mamma påpekade idag att hon tyckte att det såg ut som att magen sjunkit och det kanske betyder att han lagt till sig då, jag upplever i varje fall att det blivit lite lättare att andas de senaste dagarna eftersom det inte trycker lika mycket uppåt. Så vi håller tummarna för det! 
 
 
Graviditeten med Philip | bf februari, bf2016, februaribebis, gravid, vecka 34 | | Kommentera |

28/12

Fint idag men kallt, -15.. Brr. Julafton var väldigt lyckad med trevligt sällskap, supergod mat och finfina julklappar. Vi fick alltifrån flyttstäd (helt fantastiskt perfekt!!) vitvinsglas till min ittalaserie, doftljus, massageolja, elektronisk fotfil, choklad och lite därtill. Tack snälla alla för julklapparna! Som John sa jättechockat när tomten gav mig och Patrik paket. - Meh, tomten tycker att ni också varit snälla! 
 
John fick en radiostyrd lyftkran, skridskor, hockeyhjälm, klubba, puck, lego, böcker, film, ett bakförkläde, kläder och massa leksaker. Överlycklig var bara förnamnet!
 
Jollyroom hann inte leverera våran "stora" julklapp trots att jag beställde den 11:de och de garanterade leverans om man beställde senast den 16:de.. morr. Har försökt ringa deras kundtjänst idag och imorse hade jag plats 25 och tänkte att jag skulle försöka igen senare men det skulle jag inte gjort för när jag försökt ringa senare under dagen har det varit flera hundra i kö. Verkar vara några fler som är missnöjda. 
Våran vardag | | Kommentera |

god jul kära vänner

Nu sitter vi i bilen påväg till Obbola för att fira jul. Vi har en väldigt taggad och glad kille här bak i bilen som är taggad på att träffa jultomten. God jul på er kära vänner. Många julkramar från oss. <3
| | Kommentera |
Upp