28/12

Fint idag men kallt, -15.. Brr. Julafton var väldigt lyckad med trevligt sällskap, supergod mat och finfina julklappar. Vi fick alltifrån flyttstäd (helt fantastiskt perfekt!!) vitvinsglas till min ittalaserie, doftljus, massageolja, elektronisk fotfil, choklad och lite därtill. Tack snälla alla för julklapparna! Som John sa jättechockat när tomten gav mig och Patrik paket. - Meh, tomten tycker att ni också varit snälla! 
 
John fick en radiostyrd lyftkran, skridskor, hockeyhjälm, klubba, puck, lego, böcker, film, ett bakförkläde, kläder och massa leksaker. Överlycklig var bara förnamnet!
 
Jollyroom hann inte leverera våran "stora" julklapp trots att jag beställde den 11:de och de garanterade leverans om man beställde senast den 16:de.. morr. Har försökt ringa deras kundtjänst idag och imorse hade jag plats 25 och tänkte att jag skulle försöka igen senare men det skulle jag inte gjort för när jag försökt ringa senare under dagen har det varit flera hundra i kö. Verkar vara några fler som är missnöjda. 
Våran vardag | |
Upp