fredag 27/2

Godkväll! 

1. Tårtbak inför Dannes kalas förra helgen. Smeten fick godkänt! 
2. Pigg och glad kille som bestiger varje snökulle han kan hitta. 12 timmar senare fick han magsjuka och var allt annat än pigg och glad. Huaa.. Han är fortfarande sjuk, fjärde dagen idag. Hur länge kan det hålla på egentligen? 

Om en stund börjar Let´s Dance. Brukar inte följa det men kan ju vara kul att se någongång ibland, såg att Nanne Grönwall skulle vara med så måste nästan heja på henne bara för att hon var min barnidol. Sprang jämt omkring och sjöng "Jag är så avundsjuk, jag är så avundsjuk", tyckte det lät sååå coolt på den tiden och mamma tyckte inte alls om att jag sjöng den sången. Ingemar Stenmark ska också vara med, honom lär vi se i final vare sig han är duktig eller inte. 

Imorgon väntar en spännande och romantisk dag, varför får ni veta imorgon. Kram! 
 
Våran vardag | | Kommentera |

vårat sovrum, före och efter.


Såhär såg sovrummet ut när vi köpte huset.
 
 
Och såhär ser sovrummet ut idag.
 

 Hemmet/Inredning, Våran vardag | | Kommentera |

nu ni!

Nu ni mina kära vänner.. Eftersom jag blivit en sådan lam bloggare som knappt bjuder på varken bilder eller text så ska jag nu ge er ett helhjärtat försök. Jag har skaffat PRO vilket betyder att min domän numera heter www.alarssons.se (kan ta ett dygn innan ändringen är gjord) Reklamen kommer att försvinna och designen blir mera stilren. På nåt vis blir det som en nystart, för jag tycker jag ju faktiskt om att blogga och kunna titta tillbaka på tiden som varit. Nu känner jag mig riktigt taggad på att överösa er med läsning och fina bilder att titta på. Vad skulle ni vilja se mer av? Hjälp mig! 


Lilleman fick sin allra första magsjuka natten mot tisdag och igår var det jätte jobbigt verkligen. Så fort han tog en klunk vatten så tog det bara några minuter och så var allt uppe igen. Feber på det dessutom så det var ett riktigt kämpigt dygn. Försökte få i honom blåbärssoppa och glass och mot slutet av dagen fick han faktiskt till och med behålla lite välling. Natten gick bra och även den här dagen, han är bara helt slut.. Förhoppningsvis försvinner eländet från vårat hus nu. 

Mina killar  ♥ På alla hjärtans dag blev jag uppvaktad med två blombuketter och Patrik tog hand om middagen, han grillade ryggbiff och gjorde potatisgratäng med kantarellsås. Min man han kan! 
 
 
 
 
Våran vardag | | 3 kommentarer |
Upp