70-tal och öre

 
 
 
Bilder från förra helgen som minst bjöd på mycket roligt! På fredagen var jag, mia, alexander, sara, david och jana på 70-tals fest i Kussjön. Vi hade gått all in på utstyrseln och fräna var vi! En riktigt lyckad kväll! 

På lördagen åkte vi till Öre där våra vänner Henke, Lina och deras döttrar bosatt sig. Bara 4 mil från stan men det låg ändå ute på landet med massa skog runtom  jättestor tomt, fräscht hus och ladugård. Jisses amalia så fint det var! Där kommer vi spendera mycket tid i sommar kan jag lova. Till middag åt vi hjortstek och det var nog första gången för oss allhopa. När vi nattat barnen så tände vi en brasa, gjorde marängsvisch och satt och surrade länge. Sen spelade vi "Ska vi slå vad?". Man skulle betta på ifall en deltagare skulle klara antingen en aktivitet eller en fråga och så vann man pengar ifall man gissat rätt. Helfestligt! Vi var uppe på tok för sent men det gäller att passa på när man ses så sällan, det gäller att ta vara på tiden. Efter frukost nästa dag gick vi ut med barna och åkte pulka och så åkte vi skrana efter deras rottweiler. Och jämorns, det gick undan! 

Innan vi lämnade trakterna så for vi på besök hos Jonas och Lotta som också är uppfödare på staffordshire bullterriers. Vi träffar oftast dom när vi är på utställning så det kändes kul att fara dit och se hur de bodde. När vi kom hem var det läggdags för John och vi såg den andra nya Beck filmen som inte alls var så dålig som alla påstår. Bra avslut på en toppenhelg! 

I söndags och tisdags har det varit de finaste dagarna på året hittills. Idag däremot har vi haft snöstorm och det har bara vräkt ner. Tur att vi inte har supermycket uppfart att skotta men vi har ändå tillräckligt kan jag tycka. Avskyr att skotta blötsnö! 
Våran vardag | |
Upp