beautiful life

Vi hade den bästa midsommarafton man kan tänka sig. Underbart väder, vi fick vara med jättehärliga människor, vi åt supergod mat, plockade blommor och gjorde kransar och en midsommarstång som vi dansade runt med barnen. Vi lekte lekar, bland annat kurragömma med dunk på kvällskvisten, åh vilken nostalgi! Och norsk karaoke körde vi också. Maten blev som förskjuten hela dagen så det slutade med att vi åt middag klockan 00.00 ute i ladugården där Henke och Lina dukat och gjort jättefint med en massa ljus. Ja, det var verkligen en helt fantastisk midsommarafton. Tack bästa ni, det här gör vi till en årlig tradition tycker jag. 
 
Annat kul som har hänt är att.. 
 
- Vi har varit på tivoli med Helene, Chris och Tara. Ungarna hade superkul! 
-  Vi var på cirkus maximum förra helgen och den var jättebra och riktigt underhållande! I pausen fick John rida på en kamel och han var stencool trorts att han var typ tre meter upp i luften och ingen som höll i honom. Jag var måttligt nervös att han skulle falla av! 
- Vi hade den heldag med Mia och Alexander. 
- Moster Lena från Finland har varit och hälsat på här i ett par dagar.
- Vi har varit och firat både Marie och Helene som fyllt år. 
- Och det bästa av allt! Patrik har fått semester, eller den börjar rättare sagt imorgon. I hela sex veckor ska vi njuta av att få ha honom hemma med oss. Underbart!
 
På tivoli med Tara 
 
Mammas tuffing! Att rida på den lilla hästen efteråt var nog inte lika nervpirrande kan jag tro, haha! 
Våran vardag | | Kommentera |

sommarfint och uteprojekt

Har gjort det lite sommarfint på framsidan. 
 
Vi har rätt många projekt utomhus i år så det ska bli spännande att se om vi hinner med allt. Hundgården är snart klar i varje fall men tanken är också att vi ska bygga en friggebod, ta bort odlingslådan samt lekstugan, göra en ny odlingslåda och fixa iordning nya rabatter varav en ska vara hög murad rabattlåda, förstår ni? Och en rabatt ska vara i slänten vid trappen upp till bastun. Vi ska ordna uppfarten, beställa efter mera grus och även göra den bredare.. Och kanske plantera lite buskar. Olja bastun måste vi också göra..  Ja,det var några grejer i varje fall! 
Hemmet/Inredning | | Kommentera |

treårsdagen närmar sig

Förra veckan regnade det så mycket så då satt vi inne och pysslade lite!
 
Tänk att den här busungen blir 3 år om mindre än en månad? Det är helt galet ju.. Lite klyschigt att säga att tiden går fort men den gör verkligen det, den bara springer iväg. John pratar väldigt mycket om att fylla tre år och om sitt kalas. Han vill bjuda alla sina kompisar på pannkakor och han önskar sig en STOR bil som man kan köra utomhus.. Och jordgubbstårta vill han såklart ha!
 
 
John 12-24 mån. | | Kommentera |
Upp