Fredag 29/4

Älskade barn. ❤ 

De senaste två veckorna har Philip sovit hela nätterna. Förut vaknade han alltid runt 03 och åt en skvätt men det verkar vara slut med det nu. Ganska skönt med oavbruten sömn måste jag säga. Sömn är jag väldigt bortskämd med. Han har börjat prata mycket och testar olika tonlägen och volym. Och så har han börjat skratta med ljud, det låter så himla gulligt!

I måndags och tisdags snöade det. Det typiska aprilvädret. Det kom jättemycket snö och för några dagar hade vi som ett vinterlandskap utanför huset. Tur att vi inte hade bytt till sommardäck. Att man ska behöva oroa sig för att bli bötfälld om polisen har däckkontroller samtidigt som vädret är som det är här och har man bytt enligt lagen så kan man köra ihjäl sig pga det. Galet.


| | Kommentera |

babyshower


I lördags överaskade vi Mia med en babyshower. Det var planerat sen innan att Mia och Alexander skulle äta middag hos oss men jag sa åt henne att komma redan vid två tiden så att vi skulle hinna umgås ordentligt eftersom vi haft så fullt upp den senaste tiden. Och det köpte hon ju såklart för det var ju inget konstigt med det. Vi hade sagt åt de andra att parkera sina bilar bakom ladugården så hon inte skulle bli misstänksam när de kom till våran gård. Vi hade gömt oss i köket och stängt dörren och när hon öppnade så ropade vi "överraskning", ni skulle ha sett hennes min. Så paff!! Det var jag, Patrik, John, Sara, Denise, Rebecca, Johan, Joshua och Naomi. 

Vi hade dekorerat köket med ballonger och serpentiner och bakat tårta och cakepops och så fanns det lite annat fika. Sen hade vi en "tre rätters middag" för de blivande föräldrarna. Till förrätt fick de dricka ur en nappflaska som var fylld med cider/läsk, det roliga var att vi hade strl 1 på nappen så det tog seriöst 10 minuter för dom att tömma 1 1/2 dl, haha.. Sen var det dags för varmrätten och då fick de ha förbundna ögon och så fick de prova olika sorters barnmat och så skulle de gissa vad det var för något. Det var fiskgratäng (Alex höll allvarligt på att kräkas!), spaghetti och köttfärssås, lax och potatismos och så en fruktpuré med banan och päron. Till efterätt fick de blöjor som de skulle gissa innehållet på, vi hade smält olika sorters choklad och jag tror vi höll på skratta ihjäl oss allihopa.. Men de var superduktiga så de vann en blöjtårta som innehöll olika små presenter som en snuttefilt, nappar, nappflaska, sockar m.m. Slutligen skrev alla som var med på ett fint papper där vi gissade vilket kön bebisen har, vilket datum den föds och vikt/längd. Det vart en väldigt lyckad dag! ❤
| | En kommentar |

21 april

På hopp&skoj i söndags och där träffade vi Linnea en stund. 

Marie och Signe kom förbi och bjöd oss på lunch på måndagen, godaste rostbiffmackorna! Senare på eftermiddagen kom Emy förbi och hängde med oss. Så himla glad att jag lärt känna henne. 

Mysmorgon igår med mina fina pojkar. Idag var vi på BVC och Philip väger numera 6,8 kg och är 62 lång och han är ju 2 1/2 månad nu. Han växer så det knakar med andra ord. 


| | Kommentera |
Upp