världens bästa ungar

Hej på er! Här kommer en liten uppdatering från oss. Den övre bilden togs idag efter att vi ätit middag hos mamma och pappa och den undre bilden togs på söndagskvälllen då vi var ute och promenerade. John gick hela broarna runt och den är ju 5-6 km så det var riktigt duktigt! Vi räknade dessutom broarna och det var 16 stycken kom vi fram till! 

Annars då..

- Ikväll har jag och Ylva också gått broarna runt. Vi har lovat varann att åtminstone ta oss tid att gå den tillsammans en gång i veckan. Sen har jag tänkt utnyttja friskvårdspengen från jobbet och köpa ett årskort på gymmet. Så har jag någon kompis som har lust att börja gymma med mig så blir jag glad! 

- Jag är billös för tillfället. Jag har lånat ut den till min storebror och hans familj eftersom kamkedjan på deras bil gick sönder och är på lagning. De har haft den sen förra veckan och det är oklart hur lång tid det tar. 

- Patrik ska snart börja sätta kakel i tvättstugan! 

- Bonnie har sen förra lördagen befunnit sig i Östersund hos en tjej som heter Ramona. Förhoppningsvis funkar allt bra och i så fall kommer hon att flytta dit på heltid. Vi har helt enkelt inte tid i denna tid i vårat liv med byggrenovering och småbarn. Ramona är fantastiskt duktig och tränar sina hundar i agility och lydnad och ägnar all sin tid åt sina hundar så vi håller tummarna för att allt ska gå vägen. 

- Kärleken mellan bröderna är så fin. Det är helt otroligt att se dom tillsammans. John är så fin mot Philip (jämt!) och Philip blir överlycklig så fort John tittar åt hans håll. Älskade barn! 

- Jag har precis blivit informerad om att jag ska få äran att vara både brudtärna och toastmaster på ett bröllop nästa sommar. ❤ 

Sovgott! 

| | Kommentera |

21/8

Några fina bilder HP lyckades ta när de hälsade på efter att han ställt ut några av sina foton på konst i kvarn. Han har tagit så himla mycket fina bilder på hundarna och John så vi skulle kunna fylla ett helt album. 😊

Åsa hade köpt med sig två fina blommor till mig när hon och Kent kom i torsdags. Vi tog in blommorna, satte dom i krukor och undrade vart vi skulle ställa dom. I Johns lekrum har vi haft en kruka med en blomma som heter svärmorstunga(googla om ni inte vet hur den ser ut) och John var snabb med att svara. - Ställ den i mitt rum. Jag vill inte ha sjögräs längre. 
Hahahaha gullunge!

Idag har jag framkallat 380 bilder. Och det var BARA ifrån dopet och själva husrenoveringen. Kom på att jag var tvungen att försöka dela upp allt och försöka sortera efter kategorier. Det blir lite kaosartat när man inte framkallat på evigheter. Nästa projekt blir graviditeten och Philips babybilder. Efter det ska jag arbeta mig bakåt i tiden sen jag framkallade sist. Typ förra julen. Jisses.. Meeeen, jag älskar att sitta och titta i fotoalbum och spara minnen så det är det värt! 


| | Kommentera |

16/8

Jag är så usel på att uppdatera så att jag rent skäms. Men bra mår vi allihopa. Patrik började jobba igår efter en sex veckors semester. Semestern har bestått av en hel del jobb men vi har hunnit njuta lite också. Vi har bland annat varit på lite utflykter, en dag åkte vi till lycksele djurpark, det har varit födelsedagsfiranden,mysiga middagar, bröllop för bästa Henke och Lina, en minisemester på gullvik havsbad tillsammans med Alexander, Mia och Ludwig. Och film har vi tittat på, nästan varje kväll när pojkarna somnat . Nu drar verkligheten igång igen och det känns alltid skönt att komma tillbaka till lite rutiner. 

En liten skrutt som fick premiärgunga en fin dag i slutet på juli. Hur galet är det inte att han hunnit bli 6 månader dessutom? Och tand nummer två är på väg upp. Han är världens lättsammaste bebis som nästan alltid är på strålande humör.

Han sover bara korta stunder på dagarna nu för tiden men han sover fortfarande hela nätterna. Pureer och gröt är han inte särskilt förtjust i. Men mat han kan få bitar av och kan tugga på gillar han. Och han kan säga "heeeeeeeeej" och det har han gjort sen han var en månad, det är helt sant. Kolla på instagram om ni inte tror mig. Han sitter ganska stadigt vid det här laget och han är väldigt duktig i sitt kroppsspråk att visa vad han vill. När han sitter i gåstolen får man passa sig för han är blixtsnabb och målmedveteten och tar för sig allt han kommer åt. 

Mina tre favoriter på djurparken. Vi lyckades pricka av en väldigt solig och varm lördag och det blev en helt perfekt dag. Johns favorit var matningen till björnarna och alla björnungarna, och karusellerna såklart! 


| | Kommentera |
Upp