16/8

Jag är så usel på att uppdatera så att jag rent skäms. Men bra mår vi allihopa. Patrik började jobba igår efter en sex veckors semester. Semestern har bestått av en hel del jobb men vi har hunnit njuta lite också. Vi har bland annat varit på lite utflykter, en dag åkte vi till lycksele djurpark, det har varit födelsedagsfiranden,mysiga middagar, bröllop för bästa Henke och Lina, en minisemester på gullvik havsbad tillsammans med Alexander, Mia och Ludwig. Och film har vi tittat på, nästan varje kväll när pojkarna somnat . Nu drar verkligheten igång igen och det känns alltid skönt att komma tillbaka till lite rutiner. 

En liten skrutt som fick premiärgunga en fin dag i slutet på juli. Hur galet är det inte att han hunnit bli 6 månader dessutom? Och tand nummer två är på väg upp. Han är världens lättsammaste bebis som nästan alltid är på strålande humör.

Han sover bara korta stunder på dagarna nu för tiden men han sover fortfarande hela nätterna. Pureer och gröt är han inte särskilt förtjust i. Men mat han kan få bitar av och kan tugga på gillar han. Och han kan säga "heeeeeeeeej" och det har han gjort sen han var en månad, det är helt sant. Kolla på instagram om ni inte tror mig. Han sitter ganska stadigt vid det här laget och han är väldigt duktig i sitt kroppsspråk att visa vad han vill. När han sitter i gåstolen får man passa sig för han är blixtsnabb och målmedveteten och tar för sig allt han kommer åt. 

Mina tre favoriter på djurparken. Vi lyckades pricka av en väldigt solig och varm lördag och det blev en helt perfekt dag. Johns favorit var matningen till björnarna och alla björnungarna, och karusellerna såklart! 


| |
Upp