21/8

Några fina bilder HP lyckades ta när de hälsade på efter att han ställt ut några av sina foton på konst i kvarn. Han har tagit så himla mycket fina bilder på hundarna och John så vi skulle kunna fylla ett helt album. 😊

Åsa hade köpt med sig två fina blommor till mig när hon och Kent kom i torsdags. Vi tog in blommorna, satte dom i krukor och undrade vart vi skulle ställa dom. I Johns lekrum har vi haft en kruka med en blomma som heter svärmorstunga(googla om ni inte vet hur den ser ut) och John var snabb med att svara. - Ställ den i mitt rum. Jag vill inte ha sjögräs längre. 
Hahahaha gullunge!

Idag har jag framkallat 380 bilder. Och det var BARA ifrån dopet och själva husrenoveringen. Kom på att jag var tvungen att försöka dela upp allt och försöka sortera efter kategorier. Det blir lite kaosartat när man inte framkallat på evigheter. Nästa projekt blir graviditeten och Philips babybilder. Efter det ska jag arbeta mig bakåt i tiden sen jag framkallade sist. Typ förra julen. Jisses.. Meeeen, jag älskar att sitta och titta i fotoalbum och spara minnen så det är det värt! 


| |
Upp