världens bästa ungar

Hej på er! Här kommer en liten uppdatering från oss. Den övre bilden togs idag efter att vi ätit middag hos mamma och pappa och den undre bilden togs på söndagskvälllen då vi var ute och promenerade. John gick hela broarna runt och den är ju 5-6 km så det var riktigt duktigt! Vi räknade dessutom broarna och det var 16 stycken kom vi fram till! 

Annars då..

- Ikväll har jag och Ylva också gått broarna runt. Vi har lovat varann att åtminstone ta oss tid att gå den tillsammans en gång i veckan. Sen har jag tänkt utnyttja friskvårdspengen från jobbet och köpa ett årskort på gymmet. Så har jag någon kompis som har lust att börja gymma med mig så blir jag glad! 

- Jag är billös för tillfället. Jag har lånat ut den till min storebror och hans familj eftersom kamkedjan på deras bil gick sönder och är på lagning. De har haft den sen förra veckan och det är oklart hur lång tid det tar. 

- Patrik ska snart börja sätta kakel i tvättstugan! 

- Bonnie har sen förra lördagen befunnit sig i Östersund hos en tjej som heter Ramona. Förhoppningsvis funkar allt bra och i så fall kommer hon att flytta dit på heltid. Vi har helt enkelt inte tid i denna tid i vårat liv med byggrenovering och småbarn. Ramona är fantastiskt duktig och tränar sina hundar i agility och lydnad och ägnar all sin tid åt sina hundar så vi håller tummarna för att allt ska gå vägen. 

- Kärleken mellan bröderna är så fin. Det är helt otroligt att se dom tillsammans. John är så fin mot Philip (jämt!) och Philip blir överlycklig så fort John tittar åt hans håll. Älskade barn! 

- Jag har precis blivit informerad om att jag ska få äran att vara både brudtärna och toastmaster på ett bröllop nästa sommar. ❤ 

Sovgott! 

| |
Upp