Dan före dopparedan

Hej och god jul på er! Allra mest till Håkan och Leena som jag vet väntar på uppdateringar från oss. Jag ber om ursäkt för att ni får vänta så länge. Förhoppningsvis blir 2017 bättre.. Hur som helst, vi lyckades få till ett julkort på pojkarna men det var långt ifrån okomplicerat. Den ena ska göra roliga miner och den andra tycker inte om att sitta still.  Men en bra bild blev det och det räcker ju. Vi hann inte få iväg något julkort med posten så det fick bli digitalt i år.  
 
Ikväll har vi spelat bingolotto på uppesittarkvällen. John vann två sverigelotter på "sin lott" och pappa vann en hundring tror jag. Jag höll nästan på vinna både en miljon och en bil men det gjorde jag naturligtvis inte.. Just nu är klockan jättesent och jag borde verkligen gå i säng men jag har en tjälknöl i ugnen som just nu går väldigt seg men om cirkus tre grader är den klar och då ska jag sova ordentligt inför morgondagens julfirande hemma hos oss (!!!) Ja, det är sant! Nedervåningen är färdig så vårat mål som vi haft att kunna fira jul hemma hos oss i år  kommet att bli uppfyllt och det känns overkligt, men så fantastiskt bra. Som vi kämpat. Vi och alla som lagt ner hur mycket av sin tid som helst för att hjälpa oss. Vi är er evigt tacksamma. 
 
Ska försöka att fota ordentligt på julafton imorgon så att jag får många bilder att visa er sen. Hoppas ni får en fin jul. Många kramar från oss! 
Våran vardag | |
Upp