en magisk bild

Kolla vilken fantastiskt vacker bild! Tänk att jag lyckades få det där ögonblicket på kort. John är världens snällaste och vill ofta hålla i Philip och mysa i soffan. När Philip är ledsen så ger han honom nappen, killar honom på huvudet och säger "Såja, lillkillen". Mitt hjärta smälter. 

Idag har mina arbetskollegor varit här och hälsat på. De tog med sig surdegsbröd och gjorde supergoda mackor till lunch som var fyllda med potatissallad, rostbiff, brieost och sallad. Och så fick jag en fin blombukett och kläder till Philip. De stannade i två timmar kanske och jättetrevligt var det ❤  
| | En kommentar |

eländes avlopp

Fredagkvällen blev ju inte riktigt lika mysig som jag hade hoppats på. Patrik upptäckte att det läckte från avloppet där nere och efter det var han såklart inte särskilt munter. Så idag jobbar han och pappa på för fullt med att byta avlopp. Tur att de besitter så mycket kunskap så de vet vad som ska göras när sånt här elände inträffar. Hoppas innerligt att de får till det idag för det är lite klurigt att leva utan att kunna använda toaletten, eller vattnet överhuvudtaget. Rappel hit och rappel dit.. Det är inte bara charmigt med hus från 1870. 

Jag och Philip väntar på besök av Patriks kusin Linn och hennes mamma Anki som vill komma och hälsa på idag, det ska bli trevligt! John ville leka med hans kusin Albin så han är där och det passade ju väldigt bra just idag när toan är ur funktion. 


Lillgos sover så bra om nätterna. Han är som en klocka och äter alltid innan han somnar och vaknar alltid runt tre och sen vid halv sju och så somnar han om igen. Han är mer och mer vaken och allra mest social brukar han vara på morgonen och på kvällskvisten. ❤ 
| | Kommentera |

fredag 19/2

Första dagen ensam hemma med två skruttungar. Jag och John gjorde lite chokladcrisp medan Philip sussade sött. 

Känns så tråkigt att Patrik är tillbaka på jobbet igen för dessa två veckor gick verkligen alldeles för fort. Som tur är så är det ju fredag idag så nu har vi ju två dagar vi får ha honom hemma. Patrik har fått ta med sig Bozz både igår och idag för samma dag som Philip föddes gick Bonnie in i löpen så båda hundarna är och har varit helt galna så jag hade nog blivit knäpp om jag haft båda hemma. 

Mina små älsklingar ❤ Trevlig helg! 
| | Kommentera |
Upp