eländes avlopp

Fredagkvällen blev ju inte riktigt lika mysig som jag hade hoppats på. Patrik upptäckte att det läckte från avloppet där nere och efter det var han såklart inte särskilt munter. Så idag jobbar han och pappa på för fullt med att byta avlopp. Tur att de besitter så mycket kunskap så de vet vad som ska göras när sånt här elände inträffar. Hoppas innerligt att de får till det idag för det är lite klurigt att leva utan att kunna använda toaletten, eller vattnet överhuvudtaget. Rappel hit och rappel dit.. Det är inte bara charmigt med hus från 1870. 

Jag och Philip väntar på besök av Patriks kusin Linn och hennes mamma Anki som vill komma och hälsa på idag, det ska bli trevligt! John ville leka med hans kusin Albin så han är där och det passade ju väldigt bra just idag när toan är ur funktion. 


Lillgos sover så bra om nätterna. Han är som en klocka och äter alltid innan han somnar och vaknar alltid runt tre och sen vid halv sju och så somnar han om igen. Han är mer och mer vaken och allra mest social brukar han vara på morgonen och på kvällskvisten. ❤ 
| |
Upp