17 januari

Hej! En liten snabb uppdatering om vad som hänt på sistone.
 
- Ultraljudet i onsdags gick jättebra för han låg precis som han skulle. Jag vart så otroligt lättad och glad!  Och det var mysigt att få tjuvkika lite på lillebror så här nära innan vi får träffa honom på riktigt.
 
- Sara har fått en lägenhet i stan, på Haga för att vara precis. Jättefin! 
 
- I torsdags åt vi middag hos David och Jana och Patrik hjälpte dem att flytspackla deras golv på nedervåningen.
 
- Mamma fyllde år i torsdags så vi var såklart där och grattade henne med lite anti wrinkle creme. Hon hade tårta och budapestrulle och det sistnämda är min favorit. SÅ gott! 
 
- Min kropp börjar bli väldigt tung, trött och öm nu. Smygande huvudvärk, trötthet, illamående och halvt handikappad med ljumsken. I fredags var jag helt färdig så när Patrik kom hem fick han styra upp middag, en trotsig treåring, disken och Bozz som gnäller alla dygnets vakna timmar när han är uttråkad.  Det var skönt sen när vi kunde mysa ner oss i soffan hela familjen framför Peter Pan och äta glass. Nä, jag börjar känna mig rätt färdig med att vara gravid och det känns jätteskönt att vi snart är i mål..  26 dagar kvar! Förstår ni, nu är det nära! 
 
Ni kan väl gissa vilken dag han tänkt titta ut, vikt och längd?! Ska sammanställa en lista sen bara för skojs skull!  Jag är beräknad den 12/2. 
 
 
 
 
 
 
 
Graviditeten med Philip, Våran vardag | |
#1 - - Helene:

Jag tror att han kommer den 6/2 :)
3712 g och 51 cm <3

Upp